Нидерландският защитник на Левски Келиан Ван дер Каап стартира като

...
Нидерландският защитник на Левски Келиан Ван дер Каап стартира като
Коментари Харесай

Ван дер Каап започнал като титуляр след разрешение на лекари

Нидерландският бранител на Левски Келиан Ван дер Каап започва като титуляр в семейството на ПАОК от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Той единствен от петимата в лазарета на " Герена " бе вдигнат за срещата, написа " Тема спорт ".
 Илиян Стефанов няма да бъде подготвен скоро за игра
Илиян Стефанов няма да бъде подготвен скоро за игра

Заради травмата си

Във вторник 23-годишният футболист получи контузия в глезена по време на подготовка. От медицинския щаб на сините незабавно оценили сериозността на контузията и незабавно го закарали за проучвания в Пловдив. Именно в локална клиника той е бил подложен мигновено на форсирана терапия, която в последна сметка е дала резултат.

Вчера сутринта Ван дер Каап мина фитнес тест, а след него от лекарския екип му дадоха позволение да стартира срещата.

Не по този начин обаче стояха нещата с Андриан Краев. Халфът отпадна от групата поради травма в кръста. В нея място не откриха още Илиян Стефанов, Цунами и Ивелин Попов. Това бе и повода Станимир Стоилов да разполага едвам със 17 футболисти за дуела против солунския противник.

При това измежду тях бяха двамата вратари Пламен Андреев (17 г.) и Йоан Загоров (16 г.). От запасите най-възрастен бе нидерландският халф Нейтън Олдър (20 г.). Той бе и единственият на пейката, който не е младеж на отбора. Останалите бяха Антоан Стоянов (17 г.), Асен Митков (17 г.) и Марин Петков (18 г.).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР