Нидерландският шампион Аякс отново ще се опита да си върне

...
Нидерландският шампион Аякс отново ще се опита да си върне
Коментари Харесай

Аякс отново ще опита да си върне Зиеш от Челси

Нидерландският първенец Аякс още веднъж ще се опита да си върне крилото Хаким Зиеш. Амстердамци към този момент направиха сходен ход през предишното лято, само че тогава не съумяха да се схванат с Челси по отношение на изискванията по договорката. От „ Йохан Кройф Арена “ обаче не са се отказали от мароканеца и ще пробват още веднъж да го привлекат през идното лято, написа Daily Express.

Макар да се показа извънредно мощно с екипа на Мароко на Световното състезание в Катар, Зиеш продължава да изпитва компликации да си завоюва титулярно място в Челси под управлението на Греъм Потър. През този сезон той има 19 мача на сметката си, в които е направил 1 асистенция. 29-годишният състезател е все по-недоволен от статута си на запаса в тима и съвсем несъмнено ще упорства за трансфер през лятото, още повече, че той с наслада би се завърнал в Аякс, където към момента пазят топли усеща към него.

Преди да премине в Челси за 40 милиона евро, Зиеш направи страхотна кариера в Аякс, където прекара 4 години и записа 165 мача, 49 гола и 81 асистенции. С отбора от Амстердам той завоюва една купа и една купа на Нидерландия, а през 2018-а година бе избран за Играч на сезона в локалната Ередивизи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР