Нидерландският премиер Марк Рюте си направи днес закачка с президента

...
Нидерландският премиер Марк Рюте си направи днес закачка с президента
Коментари Харесай

Рюте се шегува с Байдън след като Нидерландия победи САЩ на Световното в Катар

Нидерландският министър председател Марк Рюте си направи през днешния ден задявка с президента на Съединени американски щати Джо Байдън след провалянето на американците на осминафиналите на Световното състезание по футбол.

" Съжалявам, Джо, футболът завоюва ", написа Рюте в " Туитър ", след като Нидерландия победи с 3:1 тима на Съединени американски щати. Към туита бе прикачено видео, на което Байдън пожелава триумф на американския отбор и споделя, че в неговата страна футболът " се назовава сокър ".

Американският президент не остана по-назад и отговори: " Ако би трябвало да сме точни, не се ли споделя voetbal? ", употребявайки нидерландското название на играта.

След това той поздрави за успеха " лалетата ", които ще се изправят против Аржентина на четвъртфинал в петък. " Шегата настрани: приветствие за твоя екип и твоята страна, Марк. Реванш в Нова Зеландия ", написа Байдън, имайки поради Световното състезание по футбол за дами през 2023 година, на което американките са измежду любимците.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР