Нидерландският халф на Левски Стайн Спиерингс говори пред vi.nl за

...
Нидерландският халф на Левски Стайн Спиерингс говори пред vi.nl за
Коментари Харесай

Спиерингс: Лудогорец е като Аякс, а Левски като Фейенорд

Нидерландският халф на Левски Стайн Спиерингс приказва пред " vi.nl " за първите си мачове и със " сините ". Офанзивният полузащитник бе запитан първо за трагичния триумф над Лудогорец за Купата, който пристигна след осъществявания на дузпи, а точно една от тях беше осъществена от новото попълнение на 26-кратните първенци. Плеймейкърът съпостави Лудогорец и Левски с Аякс и Фейенорд.

" Играхме вкъщи и публиката ни поддържаше непрекъснато, имаше факли, беше неповторимо прекарване " сподели Спиеринг за атмосферата.

" Треньорът ни остави ние да решим кой ще извършва дузпа. Направих добър мач и желаех да удрям. За благополучие, вкарах доста красиво. Победата над Лудогорец е доста специфична за хората тук. Техният тим е абсолютния хегемон в България. Те имат доста по-голям бюджет от останалите. Българският Аякс, може би, в случай че може да се прави съпоставяне. Левски има доста буйни почитатели, ние сме повече като Фейеноорд на България, в случай че може по този начин да се каже ", разяснява Спиерингс.


 Черно море - Левски @@@
" Разбира се, постоянно би трябвало да изчакаш и схванеш по какъв начин ще ти потръгне в новото предизвикателство, само че аз вкарах още в дебюта си и бях потребен за тима си още веднъж. Това е ужасно за мен. Треньорът ни приказва малко британски, а аз не знам български, който има друга писменост и не се научава толкоз бързо. Но пресаташето ми споделя, че се приказва за мен, което е доста хубаво. Ако задържим мястото си, ще се класираме за предварителните кръгове на Лига Европа. Ще бъде прелестно в случай че играем европейски футбол " приключи Стайн Спиерингс.
efbet Лига 24 кръг, неделя 8 март  Ботев (Враца) 15:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР