Нидерландският гражданин Йохан Фредерик Стелингверф, изнасилил млада софиянка навръх Коледа,

...
Нидерландският гражданин Йохан Фредерик Стелингверф, изнасилил млада софиянка навръх Коледа,
Коментари Харесай

Софиянка, ходила на среща с "Валиумния изнасилвач", направи потресаващи разкрития

Нидерландският жител Йохан Фредерик Стелингверф, изнасилил млада софиянка точно на Коледа, има компания за недвижими парцели и туризъм, записана в Пловдив, написа Trafficnews.

Жена от София, поискала анонимност, споделя пред медията, че се е срещала с "Валиумния изнасилвач ".

"Здравейте, прочетох публикацията Ви за серийния изнасилвач в София, холандец. И с помощта на това, че бяхте разгласили негова фотография мога да ви допълня неща от портрета му, защото през април имах среща с него.

Но бих желала да запазите анонимно и не употребявате името ми, тъй като ме е боязън. Прочетох публикацията Ви с смут, тъй като съм била лице в лице в този човек в заведението "Мементо " ", споделя дамата.

През април тя получила мейл посредством уебсайт на Асоциацията на екскурзоводите. В него нидерландецът пишел: " Подготвям се да пускам туристическа компания в България. И за пакетите, които компанията ще предлага на клиентите, диря екскурзовод. В момента съм в София. Има ли някаква опция да се срещнем? Свържете се с мен на watsap или viber. Благодаря ви! Йохан. "

Жената показала интерес, защото също се занимавала с туристически бизнес.

"След, което аз се свързах с него по whats up и направихме среща в "Мементо ". Говорихме за туризъм, за бъдещата компания. Непрекъснато загатваше Перник. Каза, че върви с трен до Перник, обича да пътува единствено с влакове.

Жена му била в Малта. Занимава се и с недвижими парцели. ", спомня си дамата. Прави усещане, че заведението е същото, в което ден след Коледа, Йохан Стелингверф се срещнал и с дамата, която брутално изнасилил.

В диалог с Йохан тя схванала, че той е от региона на Хронинген. Споменал, че не си върви в Холандия, единствено в случай че се наложи, да вземем за пример за заравяне на родител. Не обичал също да приказва холандски.

Подчертал, че живее напълно отвън Холандия. Родителите му били юристи. Йохан разказал също, че има недвижими парцели в Перник и държал една от дестинациите точно да е Перник. Жената отказала среща и повече не се чули.

Днес тя споделя: "С смут прочитам публикацията Ви и съзнавам какъв шанс съм имала. "

Оказа се, че Йохан в действителност има компания за недвижими парцели и туризъм, записана в Пловдив. Показва го информация в Търговския указател.

Има и непрекъснат адрес в България. Това е главен претекст на магистратите от Софийски Градски съд, с който го освобождават "под домакински арест ". В претекстовете се показва още, че макар справките в интернет за заведени каузи за обезчестяване против Йохан Стелингверф, той в никакъв случай не е осъждан.

Нямало и задоволително доказателства, без значение от направените експертизи, че е направил закононарушението, за което е упрекнат и арестуван от служителите на реда в София. Не се взема поради също, че той не е съдействал на проверяващите, защото е укривал следи и не се е предал незабавно откакто са го разкрили на адреса, на който е направил бруталното закононарушение.

Заповедта на Софийска Районна прокуратура Йохан Стелингверф да не напуща страната ни, до момента в който трае следствието против него, към този момент е в действие.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР