Нидерландският елитен клуб Твенте ще вземе мерки срещу Джоди Лукоки,

...
Нидерландският елитен клуб Твенте ще вземе мерки срещу Джоди Лукоки,
Коментари Харесай

Бивш играч на Лудогорец е осъден заради побой над приятелката си

Нидерландският първокласен клуб Твенте ще вземе ограничения против Джоди Лукоки, който е наказан за домашно принуждение. Твърди се, че 29-годишният нападател и някогашен футболист на Лудогорец е нападнал приятелката си през последните месеци.
 Бивш състезател на Лудогорец осъди турски клуб Бивш състезател на Лудогорец осъди турски клуб
ФК Твенте удостоверява известията от вестник " Тубантия " по тематиката. Според изданието, управлението на клуба е разговаряло с играча за първи път във вторник. Разговорите ще продължат по-късно тази седмица, тъй като Лукоки би желал да има собствен юрист по време на въпросните диалози.

" Шокирани сме от държанието му и ще предприемем нужните ограничения ", сподели генералният шеф Пол ван дер Краан пред вестника. " Защото държанието на Джоди надвишава границите и е недопустимо. Ние му казахме какво мислим по въпроса ”, добави още той.

Лукоки беше наказан предходната седмица на 80 часа общественополезен труд и две седмици условна присъда с три години изпитателен период. Той към момента има контракт с клуба от Еншеде доникъде на 2023-а година, макар че не е играл мач от месеци.

Юноша на Аякс дойде в Твенте предишното лято. Но малко след началото на сезона получи сериозна травма на коляното и към момента се възвръща. Лукоки пристигна от турския клуб Малатияспор, където мина след Лудогорец. ПЕК Цволе и Камбуур (Льоварден) са другите тимове във визитката му.

Българската връзка сега в Твенте не стопира дотук. В този тим е още Върджил Мисиджан, също някогашен футболист на Лудогорец, както и българският младежки национал Станислав Дюлгеров. 18-годишният халф с ляв крайник от Бургас играе за втория тим, само че тренира с първата селекция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР