Нидерландската легенда Марко ван Бастен призова правилото засада да бъде

...
Нидерландската легенда Марко ван Бастен призова правилото засада да бъде
Коментари Харесай

Марко ван Бастен с революционно предложение

Нидерландската легенда Марко ван Бастен прикани правилото засада да бъде отстранено напълно от футбола и изиска да види най-малко няколко демонстративни мача с изцяло свободно придвижване на играчите. Това решение може да бъде взето от Съвета на Международната футболна асоциация (IFAB), който продължава да търси решение на казуса.

" Иска ми се да видя примерни мачове без засади, тъй като съм уверен, че футболът ще бъде доста по-добър без това предписание ", сподели в изявление за ДПА Ван Бастен, който работеше като механически шеф към ФИФА сред 2016 и 2018.

" Футболът е фантастична игра, само че той може да бъде още по-приятен за гледане, по-вълнуващ и по-интересен. Трябва да работим точно върху това. Какъв е казусът сега? Проблемът е има ли засада, или не. Колко постоянно приказваме за тези неща? Постоянно ", добави още той.

" Ако няма засади, проблемите ще бъдат надалеч по-малко. Сигурен съм, че тимовете ще намерят метод да играят и без засади, а футболът ще си остане все толкоз хубав ", сподели Ван Бастен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР