Нидерландия трябва да бъде нащрек за тихия“ убиец на Аржентина

...
Нидерландия трябва да бъде нащрек за тихия“ убиец на Аржентина
Коментари Харесай

Нейтън Аке предупреди: Алварес може да ни нарани

Нидерландия би трябвало да бъде нащрек за „ тихия “ палач на Аржентина Хулиан Алварес, когато двата отбора се изправят един против различен в четвъртфинален конфликт от Световното по футбол в Катар в петък, съобщи съотборникът му в Манчестър Сити Нейтън Аке.

Нападателят Алварес към този момент натрупа два гола на сметката си в Катар, разписвайки се във вратата на Полша в последния мач на „ Албиселесте “ от груповата фаза и в осминафинала с Австралия. 22-годишният футболист направи положителни игри след идването си на „ Етихад “ и Аке предизвести съотборниците си в отбора на „ лалетата “ да не го подценяват.

„ Като футболист той е доста добър механически, сложен за покриване даже на подготовка, доста изострен, с добър завършващ удар, тъй че ще бъде мъчно. Той е страховит състезател, само че и страховит човек отвън терена. Малко по-тих и свенлив е. Все още учи британски и идва от друга среда, тъй че всичко му е ново, само че пасна доста добре “, показа бранителят.

Нидерландия към този момент надигра първенците на Африка, Азия и Северна Америка на това Световно състезание, като ще се опита да прибави и настоящия притежател на трофея Копа Америка към този лист.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР