Нидерландия се класира за осминафиналите на Евро 2020 след победа

...
Нидерландия се класира за осминафиналите на Евро 2020 след победа
Коментари Харесай

Нидерландия на осминафинал, жестока битка в Група С ВИДЕО

Нидерландия се класира за осминафиналите на Евро 2020 след победа с 2:0 над Австрия. Това бе втори следващ триумф за лалетата, а съперникът им ще би трябвало да търси наложителен триумф в последния мач от Група С против Украйна.

По-рано денем отборът на Андрей Шевченко надделя Македония с 2:1 и му стига даже еднакъв против австрийците, с цел да се подреди против първите 16 тима в конкуренцията.



На Йохан Кройф сцена в Амстердам Мемфис Депай откри в 11-та минута след тъкмо изпълнена дузпа. Дензел Дъмфрийс удвои в 67-та минута, което се оказа и последното попадение в мача. Лалетата изцяло преобладаваха и изпуснаха куп шансове и за по-убедителна победа.

На Национал сцена в Букурещ Северна Македония инкасира второ проваляне при дебютното си показване на Европейско състезание. Тимът на западната ни съседка бе надвит от Украйна с 2:1. Ярмоленко откри в 29-ата минута, а 300 секунди по-късно Яремчук удвои. В 57-ата минута Езджан Алиоски понижи, само че това се оказа незадоволително за освен това от почетна загуба.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР