Нидерландия постигна изключително ценна победа с 2:1 като гост на

...
Нидерландия постигна изключително ценна победа с 2:1 като гост на
Коментари Харесай

Нидерландия с изключително важен обрат срещу Ирландия в Дъблин

Нидерландия реализира извънредно скъпа победа с 2:1 като посетител на Ирландия в мач от Група " В " на квалификациите за Евро 2024.

Победата не пристигна по никакъв начин елементарно за момчетата на Роналд Куман, откакто те се оказаха изоставащи в резултата още в 5-а минута дуела. Върджил ван Дайк игра с ръка в наказателното си поле, а съдията уточни бялата точка. Адам Ида се нагърби с осъществяването и стреля тъкмо в долня ляв ъгъл за 1:0.
 Дания с скъпа победа над Финландия
Дания с скъпа победа над Финландия

Пиер-Емил Хойберг означи единствения гол в мача

В 19-ата минута и гостите получиха право да изпълнят дузпа за нарушаване на вратаря против Дензъл Дъмфрис. С осъществяването се нагърби Дензъл Дъмфрис и беше прецизен - 1:1.

Десет минути след почивката Нидерландия стигна до цялостен поврат. Дензъл Дъмфрис откри Ваут Вегхорст със страховит пас, а той имаше задоволително време да се настройки и да забие топката в левия ъгъл на вратата.
 Снимка 633237
Източник:

С успеха Нидерландия събра 9 точки в актива си и зае второто място в групата, дружно с Гърция, която също има 9, само че " лалетата " са с мач по-малко. Лидер е Франция със своите 15 пункта.

В идващия си мач селекцията на Роналд Куман ще се изправи вкъщи точно против водача в група " В " и финалист на последния Мондиал - Франция. Гърция пък ще гостува на Ирландия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР