Нидерландия победи Дания с 4:2 в приятелска среща в Амстердам.

...
Нидерландия победи Дания с 4:2 в приятелска среща в Амстердам.
Коментари Харесай

Ериксен се завърна с гол за Дания в голово шоу при загуба от Нидерландия

Нидерландия победи Дания с 4:2 в другарска среща в Амстердам. Зрителите на „ Йохан Кройф Арена “ видяха четири гола през първото и два през второто полувреме, само че същинското събитие бе появяването на Кристиан Ериксен след почивката, което подпечата с гол. Халфът още веднъж облече фланелката на датския народен тим след получения сърдечен арест по време на мача с Финландия на „ Паркен “ по време на Евро 2020.

Домакините поведоха още в 16-ата минута, когато Стивън Бергвайн се възползва от асистенция на Дейли Блинд. Но три минути по-късно „ датският динамит “ възвърне равенството посредством Яник Вестергорд.

Преди да изтече половин час „ лалетата “ още веднъж излязоха напред в резултата с гол на Нейтън Аке, който осъществя след втора асистенция на Дейли Блинд.

Малко преди почивката Мемфис Депай повиши резултата от дузпа.

Две минути откакто се бе появил на терена през втората част Кристиан Ериксен се завърна с гол, възползвайки се от подаване на Олсен.

В 71-ата минута Нидерландия понижи резултата с втори гол на Стивън Бергвайн. За „ лалетата “ следва контрола на 29 март против Германия, до момента в който Дания се изправя против Сърбия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР