Нидерландия отмени много от мерките срещу разпространението на коронавируса, предаде

...
Нидерландия отмени много от мерките срещу разпространението на коронавируса, предаде
Коментари Харесай

Нидерландия отмени много от мерките за борба с Ковид

Нидерландия анулира доста от ограниченията против разпространяването на ковид, съобщи ДПА. От през днешния ден пасажерите в градския превоз към този момент не са задължени да носят маска. Отпадат и наложителните проби за посетителите на нощни клубове и огромни събития без закрепени места.

Хората ще би трябвало да продължат да бъдат с маска на летищата и в самолетите поради някои интернационалните съглашения. Авиопревозвачи обаче споделиха, че няма да вършат дейни инспекции за съблюдаване на това условие. 

Ситуацията към лекуването на пациенти с коронавирус в нидерландските лечебни заведения е постоянна. През последната седмица новите случаи на дневна база бяха приблизително към 45 000.

Нидерландското държавно управление поучава жителите да продължат да се придържат към общите правила за хигиена, като да вземем за пример постоянно да си мият ръцете и да проветряват пространствата. Освен това управляващите предлагат на хората със признаци да си създадат тест и да останат у дома, ако резултатът им са позитивен. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР