Нидерландия ни окраде шлосерите и майсторите. Работодатели от чуждата страна

...
Нидерландия ни окраде шлосерите и майсторите. Работодатели от чуждата страна
Коментари Харесай

Много примамливи оферти за работа изкушават нашенци

Нидерландия ни окраде шлосерите и майсторите. Работодатели от непознатата страна всеобщо наемат български фрагменти, което води до недостиг у нас. Заплатите вървят към 4000 лева, като настрана се дават средства за самолетен билет и гратис настаняване по време на целия престой, сочи инспекция в интернационалните организации за набиране на личен състав. Някои шефове занапред са заделили и коледните бонуси.

Надници

Обикновено надниците се заплащат на седмица, а работното време се договаря съгласно отговорностите. На час взимат майсторите, като най-вече се търсят хора за ремонтни действия като шпакловка, боядисване и други в Нидерландия. Много от тях получават парите си за отработен час, като заплатите вървят към 15,70 евро. Дават се и спомагателни
бонуси, в случай че обектът е добре приключен. Шлосерите са също измежду търсените позиции в Нидерландия, като за април назначават и доста служащи с такива умения в Германия. Заплатите минават 6000 лева месечно. Има и доста разгласи за куриери в Германия, като възнагражденията от време на време доближават и до 8000 лева на месец. В момента се търсят и доста чистачи във Англия. Възнагражденията също варират сред 5000 лева и 6000 лева на месец, като става дума главно за разчистване на частни домове. Предимство е, че работодателите обезпечават нужните препарати, а постоянно и облекло. Сега потеглят и набиранията за берачи на ягоди. В Швеция оферират до 3000 лева месечна заплата.

Условия

Много от непознатите работодатели възвръщат сумата по самолетния билет за непознатата страна. Обикновено се обезпечава и квартира. Много от шефовете в Германия доплащат изключителните часове работа, както и празничните дни. Дават и надбавки за превоз. Много от компаниите са планували и
бонуси за Коледа занапред. Повечето организации, които обезпечават работа на българи в чужбина, не взимат спомагателни такси и комисиони. От сдруженията оказват помощ и за правене на документите за кандидатстване. Масово трудовите контракти се подписват незабавно след постъпването на работа.

Изисквания

Основното условие за претендентите за работа в чужбина, без значение дали желаят да ги наемат като шлосери, майстори, берачи, чистачи или водачи, е да имат приблизително обучение. За водачите се натъртва на условието да нямат нарушавания в книжката. Важно изискване, в случай че желаете да вършиме поправки в Нидерландия, е заран да не закъснявате за работа, прецизираха от организация за набиране на фрагменти. Владеенето на непознат език също е условие най-много за майсторите. Някои работодатели организират и изявление на съответния език, с цел да видят дали претендентът ще се оправи. Идеята е да може да разбере тъкмо какво се изисква от него, когато отиде да работи на терен, обясниха от организация за набиране на личен състав. Други наемат майстори по цели групи, от няколко индивида, като условието е единствено един от тях да владее непознат език. За Германия нормално би трябвало в екип от трима майстори или шлосери да има най-малко един, който да приказва даже " негоден “ немски. Обикновено за Нидерландия се изисква използването на британски език. Една от дребното длъжности, за които не би трябвало британски език, е за чистачите във Англия. Работодателите, които търсят хора сега, дават опция за започване незабавно.

Австралия търси дресьори на кучета

Австралия търси да наеме български дресьори на кучета, сподели изследване на " Телеграф “. Там има дефицит на квалифицирани водачи и треньори и по тази причина се принуждават да си ги внасят извън. Българи също се наемат, стига да имат виза.

Можете да получите виза, с цел да живеете и работите в Австралия като компаньон или дресьор. Можете да подадете документи за работа като асистент на животни по време или даже преди да кандидатствате за виза за живот и работа в Австралия, афишира профилирана организация. Заплатите обаче не се прецизират. Задължително е владеенето на език.

Удържат от заплатата за наем в Лондон

Масово удържат от заплатата за наем в Лондон, описаха българи, работещи във Англия. Работодателите на Острова съвсем не оферират гратис настаняване на служащите си, както е всеобща процедура в Нидерландия и Германия. Малцината шефове във Англия, които дават безвъзмездна квартира, са нормално притежатели на плантации с плодове и зеленчуци и наетият личен състав обитава в специфични фургони. Далеч по-луксозни са изискванията за служащите в Нидерландия да вземем за пример, където като се изключи че квартирата е обезпечена и платена от шефа, има и безвъзмезден интернет.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР