Нидерландия е пред избори напролет и понеже част от подкрепата

...
Нидерландия е пред избори напролет и понеже част от подкрепата
Коментари Харесай

Новаков: Отказът да ни приемат в Шенген е коледен подарък от Нидерландия за Русия

Нидерландия е пред избори през пролетта и тъй като част от поддръжката за локалното държавно управление е от екстремистки партии, те не могат да се лишат от нея. Отказът за Шенген е отличен коледен подарък от Нидерландия за Русия. Така хората се усещат по-малко европейци. Това сподели евродепутатът Андрей Новаков по Nowa News.

" Поведението на Нидерландия беше неевропейско и незаслужено. Трябва обаче с изключение на да признаем, че в тази ситуация България беше третирана незаслужено, да излезем от ролята на жертва. Дано българските политици си вземат урок и осъзнаят, че като плюят страната, без значение на кого приписваш виновността, това се връща на всички останали. Обясняваха за корупция и какъв брой неприятно се ръководи страната, тъй че в този момент като го чуят от Нидерландия, нямат право да се сърдят ", безапелационен е той.

Той даде образец с съмненията в корупция, довели до арести в Екологичен потенциал. " Никой не лепи етикет на цялата страна поради обвинения. Човек носи отговорност за постъпките си. Когато става въпрос за Шенген, пакет " Мобилност " или друга тематика от народен интерес, всички български евродепутати ставаме едно. Мъничко от това би трябвало да пренесем у нас, да влезем в Шенген е хубаво за хората, не е нито ляво, нито дясно. Трябва да приказваме за проблемите, само че да не ги приписваме на цялата страна ", акцентира Новаков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР