Нидерландия беше изразител на европейската убеденост, че България не е

...
Нидерландия беше изразител на европейската убеденост, че България не е
Коментари Харесай

Лорер: Нидерландия беше изразител на европейската убеденост, че България не е готова за Шенген

Нидерландия беше изразител на европейската увереност, че България не е подготвена да влезе в Шенген. И най-после се наложи да ни го кажат в прав текст. Това съобщи съоснователят на Продължаваме промяната Даниел Лорер в " Честно казано с Люба Кулезич ".

Имахме години наред мониторингов механизъм. За европейските ни сътрудници не е изненада. Напротив, Политическа партия се стараеше да бъде доста деен сътрудник на Европа, сподели още той.

ГЕРБ имаше 12 години да убеди Европа, уточни Лорер.

Групата на Лорер не е от 12, а от 53 членове. Няма никакъв вид да подкрепим мандат на ГЕРБ. Мисля, че това е единствено началото. Ние ще забележим доста повече от това. Те нямат никакъв проблем в навлизането в персоналното пространство, да разясняват персонални истории, единствено и само да се дискретидират политици, които са неуместни. Старият модел Борисов беше разтърсен радикално. И тази единност няма да се повтори. След " Продължаваме промяната Народното събрание наподобява по напълно друг метод, смята Лорер.

Основната мощ на " Продължаваме промяната " е нашата увереност в правилата. Очевидно това не се харесва на силите на статуквото. Това няма да са последните компромати, които излизат против всеки един.

Не чакаме от правосъдните процедури да решат този проблем. по един или същ метод, за жалост.

Доста бързо открихме едни от последните и най-големи злоупотреби в страната. Всички тези разкрития стигат до един същи проблем. Няма кой да реализира правосъдното гонене.

За това е нашата битка. Този парламент да не се занимава с хартия, а да се занимаваме с значимите неща, сподели още Даниел Лорер.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР