Нидал Алгафари написа в профила си: Приятели, разбирам от изказаното

...
Нидал Алгафари написа в профила си: Приятели, разбирам от изказаното
Коментари Харесай

Нидал Алгафари към Лена Бориславова: Когато нейният "просто Киро" протестираше и негови съратници замерваха и унижаваха полицаите, протестиращите какви бяха? Когато някой прецени, че светът започва от него, с него  и свършва

Нидал Алгафари написа в профила си: Приятели, запознат съм изказаното мнение на началничката на политическия кабинет на министър-председателя ни, че нарушителите в България се сплотяват против " най-хубавото " държавно управление, което е виждала 1 300 годишната история на България.
Първо, когато някой се самопровъзгласи за най-хубав нормално е човек или институция изтъкана от тежки комплекси за малоценост.

Второ, мъдрото управление на държавното управление на господин Кирил Петков - за мен, за други просто Киро, към момента не е направило нищо значимо, като изключим самолетната линия София- Скопие. Изключвам я, като значима и е включвам в рубрика безумия, на безумници.
Трето, когато групировките са изпокарани и не могат да се гледат една друга, да ги обединиш в един лист, акцентирам на думата " ОБЕДИНИШ ", е разумно да спрат да се дърлят между тях и да те погледнат с други очи.

Четвърто, при митингите при започване на размириците в Сирия, тамошната власт набеди протестиращите, че са наркомани, хулигани и нарушители. При митингите в Беларус, управляващите с какво жигосаха излезлите на митинг? Може да изреждам още сходни изказвания при най-различни митинги.
Пето, да предположим, че " незаконните " групировки стоят зад митингите, които ще излязат, какво прави министърът задължен да ги е прибрал незаконните детайли или го боязън от тях или е подвластен по някакъв метод от най-малко някои от тях?

Шесто, има ли визия началничката на политическия кабинет на, за мен, господин Кирил Петков, за други просто Киро, че откогато финансовите юзди на страната се държат от господин Василев, цените на всичко, което може да се купи са се повишили с забележителен и нетърпим за елементарните хора %? Завишението на пенсиите и заплатите от взети заеми на държавното управление не смогват да настигнат покачването на продуктите от първа потребност?

Седмо, знае ли началничката на политическия кабинет, че от както държавното управление на " просто Киро ", че и предходните държавни управления на Радев, цената на тока, газа, горивата, дървата за огрев са с цени непостижими нито за битовите нито за индустриалните консуматори? Излязат ли да стачкуват и те, съгласно нея какви нарушители ще са те?
Осмо, когато нейният " просто Киро " протестираше и негови съратници замерваха и унижаваха служителите на реда те какви бяха?

Девето, юмрукоразмахнащият преди, дали ще стори същото, когато излязат служителите на реда, служащите, притежателите на заведения, обеднелите пенсионери, водачите и майките, които не могат да изхранят децата си?
Десето, когато някой реши, че светът стартира от него, с него и свършва.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР