NHSTA приписва проблема на грешка, допусната по време на сглобяването.

...
NHSTA приписва проблема на грешка, допусната по време на сглобяването.
Коментари Харесай

Honda изтегля избрани Accords и HR-V заради липсваща част в обтегачите на предпазните колани

NHSTA приписва казуса на неточност, позволена по време на сглобяването. Повече от 300 000 Accord и HR-V са евентуално наранени.

Към 16 ноември Honda е получила седем гаранционни искания, само че няма известия за пострадвания или смъртни случаи, свързани с дефектните обтегачи, съгласно документи, оповестени от NHSTA.

За потребителите, наранени от това евакуиране, дилърите ще ревизират всички коли и вероятно ще сменят възела на обтегача на защитния колан гратис. Тези, които към този момент са платили за тези поправки за своя сметка, може също да дават отговор на изискванията за възобновяване.

Honda пресмята, че по-малко от 1% от евентуално засегнатите транспортни средства ще изискват замяна. Очаква се по-голямата част да бъдат задоволени единствено от инспекция, сподели представител на Honda пред Асошиейтед прес в събота.

Уведомителните писма ще бъдат изпратени по пощата до записаните притежатели на засегнатите транспортни средства от януари. 8, 2024 година Резервните елементи би трябвало д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР