Нголо Канте бе обявен за Играч на мача Челси -

...
Нголо Канте бе обявен за Играч на мача Челси -
Коментари Харесай

Феновете заляха с бира и шампанско колата на героя в мача с Реал!

Нголо Канте бе разгласен за Играч на мача Челси - Реал Мадрид нощес. Призът отиде при него и след първия мач сред двата тима от полуфиналите в Шампионска лига. Френският халф, който е основен футболист в състава на лондончани, сигурно е №1 и по невзискателност.

Това е и една от аргументите той да е любим на почитателите. Затова и след снощната победа над Реал Мадрид последователите дълго не желаеха да пуснат да мине колата му, а в символ на признателност заляха Мини Купър-а с бира и шампанско.

Как са разбрали, че пред тях е Нголо? Просто е - той кара оня именит бял Мини Купър. Ако някой е не запомнил, французинът купи този автомобил още като футболист на Лестър. Дотогава той вървеше пешком до базата, само че Варди и компания го принудиха да седне зад кормилото.

„ Никога не съм харесвал колите и сигурно в никакъв случай не съм мечтал за разкош. Мини Купър-а беше добър за привикване с ляв трафик. След контракта с Челси животът ми не се е трансформирал по никакъв метод и към момента го карам. Много е комфортен ", призна той преди време.

N’Golo Kante destroyed Real Madrid yesterday and casually rolled out of Stamford Bridge in his Mini Cooper. What a man. ❤️
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР