НФСБ обяви номинацията на Валери Симеонов за водач на листата

...
НФСБ обяви номинацията на Валери Симеонов за водач на листата
Коментари Харесай

НФСБ номинира Валери Симеонов за евродепутат и водач на листата

НФСБ разгласи номинацията на Валери Симеонов за лидер на листата за идните европейски избори.

Това е предлагането на бургаската конструкция, а към нея съвсем несъмнено ще се причислят и варненската, и пловдивската конструкция, изясни пред медиите депутатът Валентин Касабов. Няма съперник като лидер на листата, отсече Касабов.

Самият Валери Симеонов не бе на събитието.

Ръководството на НФСБ даде изключителна конференция в Гранд хотел и СПА " Приморец ".

Пред медиите застанаха депутатът от НФСБ и зам.-председател на партията Валентин Касабов, регионалният водач на НФСБ за Бургас Иван Кузманов, общинският Ивайло Вагенщайн.

Пет са аргументите да бъде номиниран точно той, изясни депутатът Християн Митев.

Сред тях са поредната политика за отбрана на националната сигурност и ползите на страната, дейната активност за подкрепяне на българския бизнес, както и водената политика в полза на възрастните хора.

„ Благодарение на неговите дейни поредни дейности беше построена оградата по границата ни с Република Турция, която е и външна граница на Европейския съюз. Съоръжението в забележителна степен пресече незаконната миграция и трафика на хора, за което свидетелстват както данните на Министерството на вътрешните работи, по този начин и оценката на сътрудниците ни от Европейския съюз. Вторият претекст е отбраната на националните ползи. Валери Симеонов интензивно и остро се опълчи против утвърждението на Истанбулската спогодба, която съдържа противоконституционни положения. Също по този начин Симеонов се разгласи изрично срещу и против приемането на Глобалния пакт за миграция на Организация на обединените нации. На трето място е дейната активност на Валери Симеонов за подкрепяне на българския бизнес “, сподели Митев, представен от БНР.

Той добави, че измежду другите претекстове за номинацията на Валери Симеонов са дейностите му за отбрана на законността и правовия ред.

Все още не е ясно дали НФСБ ще взе участие на евроизборите с обща листа с Вътрешна македонска революционна организация и " Атака ", в друга композиция или независимо.

От Вътрешна македонска революционна организация по-рано предложиха сегашния евродепутат Ангел Джамбазки за лидер на евролистата.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР