НФСБ къса с ВМРО за евроизборите НФСБ може да се

...
НФСБ къса с ВМРО за евроизборите НФСБ може да се
Коментари Харесай

Симеонов: НФСБ може да се яви самостоятелно на евровота

НФСБ къса с Вътрешна македонска революционна организация за евроизборите

НФСБ може да се яви и независимо на идните европейски избори. Това е въпрос на партийно решение и на чест. Това съобщи водачът Валери Симеонов пред публицисти, откакто по-рано през днешния ден партията му излезе с декларация, че приключва договарянията с Вътрешна македонска революционна организация по тематиката поради медийни офанзиви от тяхна страна.

Въпросът за евроизборите не е от жизненоважно значение за работата на обединението " Обединени патриоти " - тя е за 44-ото Народно събрание и за присъединяване в изпълнителната власт, изясни Симеонов.

Към сегашния миг прекратяваме договарянията с Вътрешна македонска революционна организация до изясняване на всички проблеми от медийните им изяви от последните седмици. Имаме съществени несъгласия с декларацията на Вътрешна македонска революционна организация - за какво се излиза, какъв е смисълът на тези изяви, за какво да беседваме през медиите, попита Симеонов. И разгласи, че не приема квалификациите от декларацията на Вътрешна македонска революционна организация. Няма да сме сътрудник, който няма лично мнение и разрешава да го блъскат като боксов чувал. Ослушват се заекът, хамстерът. Да ви приличаме на зайци, попита Симеонов.

Той описа, че сътрудниците почнали диалозите за взаимно явяване на евровота предишния вторник. " Никога Джамбази не е коментиран. Нито Каракачанов, нито Касабов, нито Симеонов не е обсъждан за евролистата. По простата причина, че за нас евроизборите не са от жизненоважно значение, те не са жизненоважно политическо събитие. Няма изключително значение кой ще води листата ", сподели Симеонов. Но изясни, че значително е склонен с Каракачанов, че обединението им не е постоянна.

ПГ не работи, би трябвало да се съберем, да се даде доклад за какво не заседаваме, изясни още водачът на НФСБ.

Запитан дали може да се разпадне обединението, той отговори: Всичко е допустимо, дублирам ви го от година.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР