НФСБ и ВМРО ще се явят заедно на парламентарните избори

...
НФСБ и ВМРО ще се явят заедно на парламентарните избори
Коментари Харесай

Валери Симеонов: С ВМРО сме на изборите. Засега

НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация ще се явят дружно на парламентарните избори на 4 април. Това разгласи в Бургас водачът на НФСБ и зам.-председател на Народно събрание и съпредседател на „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов.

„ За нас форматът на „ патриотична “ коалиция е сполучлив, считаме че тя може да бъде разширена и с присъединяване на други партии, които имат действителни патриотични стратегии и идеологии “, съобщи Симеонов. Той акцентира, че ще работят с политически сили, които слагат държавните ползи пред тяснопартийните.

„ Дали ще бъдем дружно с Вътрешна македонска революционна организация, към този момент – да. “ – по този начин водачът на НФСБ в прав текст отговори на въпроса дали националистическото обединяване ще се резервира за парламентарния избор през април.

Симеонов разгласи, че преди два дни е провел лидерски диалог с ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов и са се разбрали това да бъде обединението, с която ще се явят на идните избори.

Повод за мненията станаха изявления, съгласно които е допустимо дори ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и Оперативна програма да образуват предизборна коалиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР