Независимостта на младите българи не започва с навършването на пълнолетие.

...
Независимостта на младите българи не започва с навършването на пълнолетие.
Коментари Харесай

Майки водят синовете и дъщерите си за развод при адвокат

Независимостта на младите българи не стартира с навършването на пълноправие. Това съобщи в “Пресечна точка ” по Нова телевизия юрист Йорданка Бекирска. Тя разяснява, че това е голяма неточност на обществото ни. Според юристката концепцията, че “децата си остават деца и на 50 ”, е доста нездравословна, само че е всеобща.

“В моята адвокатска фирма идват хора да се развеждат и майките им ги водят ”, показа Бекирска.

Коментарът ѝ беше в спор би трябвало ли да се заплаща за опцията зрелостници да се явяват за повторно на матура, с цел да си подобрят оценката. Според Бекирска това би трябвало да е напълно тяхна отговорност, а не на родителите им, тъй като зрелостниците са пълнолетни.

Участниците в предаването се сплотиха към мнението, че късмет да възстановяване на оценката би трябвало да има. Юристът и някогашен ръководител на ЦИК Александър Андреев обаче направи забележка, че в случай че има такси, те не могат да се вкарат с разпоредба, а единствено с промени в закона.

Актьорът Ники Станоев пък разяснява, че в случай че се вкара такса, би трябвало да е доста ясно да се каже къде ще отиват парите. Според него, в случай че това не е по този начин, ще се сътвори опция оценките от матурата да се усъвършенстват по втория метод.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР