Независимо от взетите мерки, имаше едно престараване, служебни лица през

...
Независимо от взетите мерки, имаше едно престараване, служебни лица през
Коментари Харесай

Николай Радулов: НСО не е подготвена да извежда силово обикновени хора

Независимо от взетите ограничения, имаше едно престарание, служебни лица през последните два дни непрестанно излизаха по медиите и ни обясняваха, че не би трябвало да се безпокоим и да се поддаваме на суматоха. Това не би трябвало да се прави, тъй като колкото повече убеждаваш едни хора, че не би трябвало да се поддават на суматоха, толкоз повече те имат вяра, че има суматоха, уточни проф. Николай Радулов в предаването „ Тази заран “ за разпространяването на вируса covid-19.
Кои маски могат да ни предпазят от болестта? И още тематики в предаването „ Тази заран “ във вторник
Според проф. Калин Гайдаров на първо място главният инструмент е информацията, би трябвало да има дисциплинираност и съгласуваност сред другите служби.

За митинга на медицинските сестри в петък в националното заседание той означи, че защото постройката е със специфичен режим, те е трябвало да бъдат изведени от там. „ Има правила и те би трябвало да се следват, откакто тези дами са били признати по реда, те е трябвало по същия ред да бъдат изведени, когато е завършила нуждата да участват там “, разяснява още проф. Калин Гайдаров.
Дончев: Политици се възползват от митинга на медицинските сестри НСО имат отговорност към сигурността на Народно събрание, сподели вицепремиреът
Ако се вгледаме в метода, по който работи НСО, службата има защитни функционалности. По отношение на защитата на постройките, до в този момент са се сблъсквали с опити да се влезе в постройка, означи проф. Николай Радулов. Той уточни, че тези дами са влезнали законно, само че са останали нелегално. „ НСО не е готова за такива обстановки – да изведат силово елементарни хора. Тази конструкция, която се занимава с персонална защита не е готова за такива обстановки. За такива обстановки е жандармерията “, означи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР