Независимо от сезона, добрата грижа за лицето е задължителна. Скоро

...
Независимо от сезона, добрата грижа за лицето е задължителна. Скоро
Коментари Харесай

Маска за лице с киви заличава бръчките

Независимо от сезона, положителната грижа за лицето е наложителна. Скоро ще стартира сезонът на кивито, а през днешния ден ви представяме маска, за която лицето ви ще бъде признателно. Трябват ви единствено две съставки: цяло киви и две супени лъжици мед.

Как да я приготвим?

Обелете кивито, настържете го и изцедете сока. След като получите каша, прибавете лъжиците мед и разбъркайте добре. Нанесете сместа върху лицето и я оставете за 20 минути. Препоръчва се да се прави един път месечно и също не се предлага за хора под 25-годишна възраст.

Какви са изгодите от маската?

Освежава кожата и също така е превъзходен съдружник в битката с бръчките. Също по този начин вълшебен отстранява мазнината от лицето, както и мъртвите кафези. Тази маска в същото време придава на кожата специфична разтегливост, само че и сбитост. Като се има поради, че кивито е богато на витамин С, то е отлично и за регенерация и ревитализация на кожата. Медът, цялостен с витамини В и С, както и със здравословни органични киселини, минерали и ензими, ще обезпечи цялостна грижа за кожата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР