Независимо от санкциите износът на стоки от Русия за Европейския

...
Независимо от санкциите износът на стоки от Русия за Европейския
Коментари Харесай

Путин: Евросъюзът продължава да потребява нашите стоки и услуги, а спира обратните потоци

" Независимо от глобите износът на артикули от Русия за Европейския съюз се е нараснал през първите девет месеца на годината. "

Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин по време на присъединяване си по видеоконферентна връзка в Съвета по стратегическото развиване и националните планове.

" Съвкупният съветски експорт се е нараснал с 42%, а комерсиалният остатък в наша изгода - с 2,З пъти до 138 милиарда $. Всъщност Евросъюзът продължава да използва нашите артикули и услуги, а стопира противоположните потоци ", разгласи Путин.

Президентът на Русия съобщи, че страната му ще търси по-перспективни търговски сътрудници в бързо разрастващите се райони:

" Това са Азия, Близкият изток, Латинска Америка и Африка. Ще пренасочим доставките на съветски енергийни запаси точно към пазарите на другарските страни ".

Путин разгласи проектите си за консолидираното на анексираните украински територии в Русия:

" Задължително ще реализираме поставените цели. По-нататък по всички основни за хората въпроси - стопанската система, обществената сфера и ръководството, тези райони ще станат единно цяло със страната. Вече изминахме този път с Крим и Севастопол и знаем какво би трябвало да създадем ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР