Независимо от наскоро анонсираното продължение на Path of Exile, Grinding

...
Независимо от наскоро анонсираното продължение на Path of Exile, Grinding
Коментари Харесай

Path of Exile ще получи четири допълнения през 2020

Независимо от неотдавна обявеното продължение на Path of Exile, Grinding Gear Games не не помнят за своята общественост и не имат намерение да я изоставят. Това стана ясно от скорошна обява на студиото, в която показаха пътната карта за играта през новата година.

Популярният ARPG ще получи общо четири експанжъна тази година, следвайки към този момент познатия тримесечен цикъл на възобновяване. Не знаем имената на самите допълнения, а само номерата, под които ще излязат съответните обновления: от 3.10.0 до 3.13.0. Вероятно е първото от тези обновления да излезе през март, а повече информация за него ще получим в края на февруари. Що се отнася до Path of Exile 2, позната също сега като Update 4.0.0, то повече информация за него ще бъде оповестено към средата на 2020.

„ Разработката на 4.0.0 продължава, като екипът работи интензивно по наличие, което не беше показано в демото, показано по време на ExileCon. Предполагаме, че идващия път, когато ще покажем нещо по-значимо, като наличие и характерности евентуално ще е към средата на тази година. Може би по време на Е3? Ще ви уведомим, когато имаме направен сигурен проект за това “, пишат разработчиците, представени от RPGSite. Те имат намерение да започват и бета тестванията на новата игра към края на годината.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР