Независимо от нашия избор ние сме в една лодка. Нека

...
Независимо от нашия избор ние сме в една лодка. Нека
Коментари Харесай

Емоционален апел от министъра на здравеопазването: Дали ни се иска или не, но сме в една лодка

" Независимо от нашия избор ние сме в една лодка. Нека не я клатим, тъй като морето така и така е бурно... Да стигнем до брега дружно, тъй като бряг има и никоя рецесия не е безконечна.... "

Това се споделя в обява на министъра на опазването на здравето Асена Сербезова във Facebook часове откакто стана ясно, че у нас е регистриран внезапен скок на новооткритите случаи на ковид.

Публикацията е съпроводена от белодробни рентгенови фотоси на имунизиран и на неимунизиран пациент с COVID-19.

" Моля, имайте поради, че лекарите, фармацевтите, медицинските сестри и другите хора, посветили се на опазването на живота лекуват и вярващи и невярващи и имунизирани и неимунизирани. Но с избора, който вършим можем да облекчим или да натоварим здравната система в навечерието на следващата вълна. " - написа още Сербезова - " Ваксинираните могат да се заразят, само че минават този път по друг метод. Факт е, че имунизациите не са 100 % ефикасни(...), само че също по този начин е неоспорим факт, че защищават от затруднения, а 85% от пациентите с коронавирус в интезивно поделение са неимунизирани.

Независимо от избора, която вършим, той би трябвало да бъде осведомен, апелирам уважавайте избора и на тези, към вас, без значение какъв е.

Тази “банална настинка”, както я назовават някои, а други отхвърлят даже съществуването й докара до сериозен растеж на смъртността, евентуално заради аргументи от сложен темперамент, в това число и заради равнището на здравна култура, съществуване на хронични нелекувани съответно болести, неспазване на ограничения, положение на здравната система и впрочем...

Тези, които са създали избора да не се имунизират, дано не постановат този избор, нито пък да го употребяват за политически цели или пък с цел да “блеснат” на телевизонния екран. Нека не събират пари от страховете на хората, тъй като това са кървави пари. "

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР