Независимо колко много държи на работата си и колко е

...
Независимо колко много държи на работата си и колко е
Коментари Харесай

Нана емигрира заради мъжа си,напуска „Съдебен спор”

Независимо какъв брой доста държи на работата си и какъв брой е сполучлива в малкия екран, за Нана Гладуиш най-важно е семейство и персоналният живот. Ето за какво от Нова година тя дефинитивно напуща предаването „ Съдебен спор ” по Нова телевизия, което води още от 2010-а, науч „ Уикенд ”. Занимава за Съединени американски щати. Там към този момент от няколко месеца брачният партньор й Джонатан развива сполучлив бизнес.
 

Британецът Джонатан се е преместил в Съединените щати доста преди Нана. Това се наложило поради неговата работа. Още предходната есен беше обявено, че американска компания ResultsCX купува учредената от него „ Сиксти пристан ” (60K). Създадена през 2008-а, към предходната година в нея работеха над 1300 души. Най-вероятно тази промяна на благосъстоятелност е в основата на преместването на Джонатан зад океана.

В продължение на няколко месеца Нана е правела опити да бъде по едно и също време и на работа, и с мъжа си, разкриват нейни сътрудници. Тя е пътувала постоянно до Америка и назад и точно това е била повода да изчезва от ефира на „ Съдебен спорт ” понякога и да се постанова да й търсят заместници. В последна сметка водещата стигнала до извода, че няма по какъв начин да движи и двете неща по едно и също време и че би трябвало да избира сред работата и фамилията си. Разбира се, избрала фамилията. До Нова година тя ще продължава да се изявява в „ Съдебен спор ”. След това в предаването ще бъде показана друга водеща.

В малкия екран са знаели от месеци за това решение на звездата. Правили са кастинг за нов водещ, като са държали това още веднъж да бъде жена, а не мъж. Шефовете решили, че наличието на основния редактор Жоро Игнатов на екран е задоволително мощно и няма потребност да вкарват в предаването още един мъж, който надали би могъл да изпъкне пред него. Засега имало четири фаворитки за мястото на водещата, само че от Нова изрично отхвърлят да разкрият имената им.

Какво ще прави Нана в Съединени американски щати? Според източници на „ Уикенд ” , към този момент тя не възнамерява никакви професионални изяви. На процедура на своите 49 години ще се пенсионира. Тв звездата щяла да запълва времето си само с домашен отговорности и грижи за сина си Джейсън. Момчето е на 14 години и тренира тенис. Най-вероятно ще продължи да се занимава със спорт зад океана, като паралелно с това ще учи в американски лицей. Идеята е да остане в Съединени американски щати за непрекъснато, защото фамилията решило, че там и обществената, и здравната система са в пъти по-добри спрямо България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР