Независимо какво ще бъде наказанието, това, че убих човек, ще

...
Независимо какво ще бъде наказанието, това, че убих човек, ще
Коментари Харесай

Ембака с последни думи пред съда: Това, че убих човек, ще ми тежи цял живот на съвестта

Независимо какво ще бъде наказването, това, че убих човек, ще ми тежи цялостен живот на съвестта, скърбя за станалото, уповавам се на обективна присъда. Това бяха част от последните думи пред съда на Емил Първанов-Ембака, упрекнат в убийството на легионера Николай Чивиев, оповестява Блиц.

Не желаех да го умъртвявам, само че реагирах по този начин, когато го видях да троши колата ми и атакува мен и брачната половинка ми, изпаднах в гняв, сподели още Първанов минути преди правосъдният състав да излезе за размисъл. 

Емил Първанов – Ембака е предаден на съд за това, че на 26.06.2015 година, към 13.30 ч. на новостроящ се обект „ автомагистрала Струма “, ЛОТ-4, посредством нанасяне на удар с камък по главата съзнателно е умъртвил Николай Чивиев от гр.София, като действието е осъществено по хулигански подбуди, написа struma.bg.

Пострадалият Николай Чивиев работел в „ Агромах Роуда “ ЕООД като координатор от 03.11.2014 година Отговарял и провел обезпечаването на строителството с материални запаси, оперативно ръководство на строителните действия, механически контрол на оборудванията, решавал оперативно проблемите, зародили в процеса на строителната активност и др. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР