Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция,

...
Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция

Независимо какво държавно управление предложи Борисов, ние ще бъдем ясна съпротива, сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков във видео във фейсбук.
Според Петков Политическа партия ще бъдат ясна и градивна съпротива, като ще поддържат всички политики, които са " за " Европа и " срещу " корупцията.
Кирил Петков добави, че в Народното събрание Политическа партия ще се борят за " почтено шерване на богатствата ". Ще се борим против всеки миг на корупция или всеки случай на корупция или кражба, и ще създадем всичко допустимо, тъй че нашите промени, които сме си заложили и мечтали, да продължат, съобщи Петков.
Той съобщи, че няма да бъде разрешено на никого да мисли, че „ старите времена ще се върнат “.
„ За всички пораженчески гласове, които се чуват на открито, желаеме да кажем - гледайте реванша “, сподели още Кирил Петков. Той призна за неточности в връзката и разгласи, че от партията стартират да споделят, преди да създадат нещо.
Според Николай Денков, член на Изпълнителния съвет на " Продължаваме промяната ", значимо е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и Политическа партия ще бъде поръчител за това.
Ще продължим да се борим и за тези наши цели, които са доста значими за хората в България – увеличение на приходите, по-малко неравноправие, поддръжка за вложителите с национални средства и национална поддръжка, повече грижа за образованието и опазването на здравето, където освен парите са значими, а също и качеството и достъпът на всеки един човек в България, сподели още Николай Денков, показва Българска телеграфна агенция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР