Независимо какви драми се вихрят в “Ергенът и през какви

...
Независимо какви драми се вихрят в “Ергенът и през какви
Коментари Харесай

Узото не прощава: Спукаха Алек от подигравки за целувките с Виктория в Ергенът

Независимо какви драми се вихрят в “Ергенът ” и през какви катаклизми минават девойките, огромната част от феновете си остават вторачени във футболната “деятелка ” Виктория. Снощи пристигна и нейният звезден момент, когато ергенът Алек Младенов я нацелува буйно.



Това надалеч не беше единствения съкровен миг в епизода, нито даже най-скандалния.



Но феновете безусловно изригнаха след тази сцена. Коментарите на обстановката към този момент са хиляди, ето някои от най-ярките:

" Еротичното шоу на btv не би трябвало да се споделя " Ергенът ", а " Жиголото ". Интересно какъв му е хонорарът, с цел да мляска наред една след друга сюрия разгонени грозни силиконки. Трябва да му заплащат и " нездравословни "... "



" Това или е по сюжет, или Ергена има психологично заболяване....Толкова елементарна, грозна и отвратителна жена, естествен мъж ще се погнуси, в случай че би трябвало да я целува....нямам думи, тотално извратена работа! "



Коментиращите не показват негативни страсти единствено към Виктория, която несъмнено е антигероят в този сезон на “Ергенът ”. Зрителите са много покъртени и от самия ерген Алек Младенов и неговата дарба в една вечер да нацелува няколко кандидатки. Според множеството коментиращи сходно държание не е мъжко и не трябва да се толерира по никакъв метод.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР