Независимо каква зодия е пленила сърцето ви, няма перфектни хора,

...
Независимо каква зодия е пленила сърцето ви, няма перфектни хора,
Коментари Харесай

За какво лъжат най-често всички зодии

Независимо каква зодия е завладяла сърцето ви, няма съвършени хора, които да не лъжат от време на време. Трябва да знаете обаче защо лъже всяка една от 12-те зодии, с цел да си имате едно мислено.

Овен

Разбира се, Овните лъжат много, когато са във връзка. Те обичат да си имат нещо несъмнено у дома, само че по опция и различен човек, с който да се разнообразяват, когато вкъщи им доскучае. С една дума – изневеряват. И това не са просто прочувствени изневери, а изневери като по учебник, за които би трябвало да внимаваш.

Телец

Телците лъжат за тежестта си. Колкото и смешно да звучи, на тях въобще не им е занимателно. Цял живот водят борба с апетита си и това по какъв начин наподобяват. Често си похапват и се пробват да прикрият следите от това. Навън сякаш са на диета, в у дома омитат всичко, което им се изпречи на пътя.

Близнаци

Близнаците обичат да лъжат за спорта. Каквото и да е, в действителност нямат ограничавания. Не обичат някой да им държи сметка къде са, даже да не вършат нищо неприятно. Затова и постоянно не споделят истината, просто с цел да усещат, че те управляват нещата. Уж са на кино, само че нищо чудно да ги видите да се забавляват в някой бар с другари.

Рак

Представителите на тази зодия лъжат за пари. Никога не може да знаете какъв брой тъкмо имат и обичат тайничко да си имат спестявания, за които никой не знае. Понякога не споделят даже и на фамилията си за това какъв брой пари са скрили някъде. Лошото е, че не всеки път ги употребяват за останалите, а постоянно единствено и само за себе си.

Лъв

Лъвовете лъжат в любовта. И то не толкоз, че се виждат с други хора, а подвеждат половинките си какъв брой в действителност са влюбени. Поддържат някаква заблуда, с която постоянно да държат влюбен индивида до себе си, с цел да не се постанова да са сами.

Дева

Девите крият същинските си усеща, когато са тъжни и депресирани. Лъжат, че са добре, с цел да не им задават непотребни въпроси, до момента в който сами се оправят с проблемите си. Няма по какъв начин да ги накарате да приказват, в случай че сами не са подготвени за това. Така че, в случай че чуете, че всичко е наред, имайте си едно мислено.

Везни

Представителите на тази зодия лъжат най-вече приятелите си. И не си мислете, че става дума за огромни неистини, те просто са привикнали да не споделят цялата истина на хора отвън фамилията.

Скорпион

Скорпионите лъжат за всичко! Не можете да си визиите купищата неистини, които са изричали без да им трепне окото. Лъжат в любовта, в работата и постоянно даже и най-близките си другари. Обичат да пазят същинските си планове и усеща единствено за себе си.

Стрелец

Стрелците обичат да послъгват на работното място. Работят, само че не всеки път с чисто сърце и с оптимални старания. Тръгват си по-рано, закъсняват с лъжливи оправдания и като цяло избират да не са доста почтени на работното място, тъй като считат, че не са длъжни на никого.

Козирог

Представителите на тази зодия лъжат себе си! Точно по този начин - те умеят доста добре да се самозаблуждават и да си споделят, че всичко е наред, когато в действителност се разпада. Вредят си доста с този табиет, само че в никакъв случай не са почтени пред себе си!

Водолей

Водолеите не са доста по лъжите, по тази причина в случай че излъжат за нещо, то най-вероятно ще е благородна неистина, с която да скрият изненада да вземем за пример. Не търсете доста негативи при тях в това отношение, тъй като мъчно ще ги откриете.

Риби

Рибите лъжат, с цел да не бъдат излъгани. Предпочитат първи да излъжат, с цел да не са прецаканите най-после. Логиката им не е доста добра, само че на тях си им харесва по този начин. По този метод постоянно разочароват почтени хора, които нямат желание да им навредят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР