Независимо как се представят филмите в боксофиса и доколко допадат

...
Независимо как се представят филмите в боксофиса и доколко допадат
Коментари Харесай

Кой филм е трън в очите на Уил Смит

Независимо по какъв начин се показват филмите в боксофиса и до каква степен харесват на нас самите, става известно, че има и трета позиция. Тази на самите артисти.
 Самюъл Джаксън, „ Джаки Браун “, „ Джанго без окови “ и дали актьорите гледат филмите, в които вземат участие
Кои са обичаните филми на Самюъл Джаксън

И коя е ролята му любимец

Наскоро Уил Смит показа пред GQ кои са любимците му с негово присъединяване. И това са " Мъже в черно " и " Преследване на щастието ", които дефинира като " съвсем съвършени ".

Но има едно заглавие в звездната му кариера, което е като " бодил в очите му ".

53-годишният артист показва " Този див, див Запад " от 1999 година като " минимум обичания му ", а една от аргументите е методът, по който наподобява. Просто не се харесва облечен в типичните за каубоите кожени панталони.

Разсъждавайки върху кариерата си, Уил Смит споделя още, че преди е отказвал да играе във филми за робството. Вместо да демонстрира чернокожите в " тази светлина ", предпочитал функциите на супергерои, с цел да покаже превъзходството на чернокожите паралелно с неговите бели сътрудници. " Исках да играя функции, които биха дали на Том Круз ", цитират звездата от FOX28.
 Уил Смит, Антоан Фукуа, Джорджия, Emancipation и за какво продукцията няма да бъде снимана в щата
Когато Уил Смит се ядоса

Актьорът и Антоан Фукуа са решили да санкционират Джорджия

И напълно естествено става въпрос за идния Emancipation с неговото присъединяване. Уил Смит разяснява, че акцентът в него няма да е робството, а силата на любовта сред чернокожите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР