Независимо как се е променяла цената на билетчето през годините

...
Независимо как се е променяла цената на билетчето през годините
Коментари Харесай

Не на шега: 5 начина да избягаш от контрольора в градския транспорт

Независимо по какъв начин се е променяла цената на билетчето през годините и обстоятелството, че преди хартийката за законно пътешестване в градския превоз е коствала едвам няколко стотинки, които по-късно са станали левче, а в този момент са цели лев и шейсет, сигурно най-малко един път ти се е случвало да пътуваш даром. Не смей да отричаш – няма нищо срамно, или по-скоро учудващо – всички сме го правили.
В последна сметка в случай че можеш да спестиш някой лев, за какво да го даваш? Е, тази публикация е тъкмо за тези моменти, в които не искаш да се разделяш с едни 160 стотинки, а пък си притиснат в ъгъла на трамвая, рейса или тролея от някой инспектор с черно яке и апаратче за таксуване и издаване на някоя и друга санкция. Сега ще ти кажем 5 метода да избягаш от глобаджиите и да се спасиш от това да ти напишат някой акт.
Когато човек пътува даром в градския и влезне някой инспектор, той изпитва едно чувство, което даже любовния боязън мъчно може да му докара. Краката внезапно омекват от коляното надолу, ръцете се потят, стартира да ти се вие свят, а клаустрофобията те удря ненадейно, макар че не страдаш от нея. Започваш да се чудиш дали не си изместил Никълъс Кейдж от основната му роля в „ Да изчезнеш за 60 секунди “, само че контрольора към този момент съкратява дистанцията, а думите „ Карти и билети за инспекция, апелирам “ кънтят все по-силно в съзнанието ти, и небрежно осъзнаваш, че не си на театралната площадка. Положението се усложнява още повече, когато се оказва, че контрольорът не е един, а са двама и единият е начело, а другият откъм гърба. Започва леко да звучи по-скоро като сюжети на филм за възрастни, само че не го гледаш ти, а ти си този, които го оправят отвред. Лошо ти е, искаш да припаднеш и да станеш незабележим, само че организмът ти е прекомерно уплашен, за откликне на желанията ти и по тази причина чисто и просто пребледняваш.
КОИ СА 5-ТЕ НАЧИНА - ВИЖТЕ НА SOFIALIVE.BG.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР