Независимо дали знаете чужди езици или не, за всеки от

...
Независимо дали знаете чужди езици или не, за всеки от
Коментари Харесай

Имате затруднения с комуникацията с чужденци - използвайте тази джаджа

Независимо дали знаете непознати езици или не, за всеки от нас е облекчение, когато ни се постанова да преведем избран текст, да използваме така наречен онлайн преводачи. Тези обаче, които са необятно налични са налични на компютри, смарт телефони и таблети и като цяло не правят толкоз добре работата, за която са предопределени. Сега ви представяме един повсеместен неотложен преводач, който несъмнено прави работа . Той е артикул на компанията Vasco Electronics и се назовава Vasco Translator V4. Най-общо казано това е неотложен преводач с камера.

Незабавен Преводач Vasco Translator V4
Vasco Electronics е международен водач в промишлеността, произвеждайки устройства вид повсеместен мобилен преводач. Стотици хиляди консуматори по целия свят, които употребяват въпросното устройство преводач с камера, са оценили вниманието към детайлите и високото качество на продукта. В момента марката е дейна на над 20 пазара по света. Но да се върнем на продукта - неотложен наименуван, който несъмнено притегли вниманието ни. Изключително точният превод на мобилен преводач Vasco Translator V4 не е единственото му преимущество. Това е джаджа, представляваща неотложен преводач, който работи и посредством камерата на устройството. Ето и по-конкретно защо става дума.
`Имате

Този преводач с камера е съвършен за пътуващи хора, без значение дали техните " трипове " са свързани с работа или за наслаждение. Също по този начин с мобилен преводач Vasco Translator V4 вие можете да поддържате връзка с другари и познати от целия свят, като езиковата преграда престава да съществува. И още нещо - този преводач с камера може да се употребява на всички места, където имате покритие на телефона. Не е нужна WiFi мрежа. Не е нужен мобилен телефон. Просто включвате вашия Vasco Translator V4 и стартирате да превеждате! Всичко належащо е включено в този преводач с камера. Любопитно е още, че не се изисква приложение и даже не е нужен смарт телефон - неотложен преводач Vasco Translator V4 работи независимо.

Полезни Функции като Преводач с Камера
Функцията преводач с камера реализира двупосочен, неотложен превод, който се случва по-малко от 0.5 секунди, като поддържа, забележете - 108 езика. Това значи, че можете да се свържете с повече от 90% от международното население (Гласов преводач - 76 езика, Фото преводач - 108 езика, Текстов преводач - 90 езика, MultiTalk - 75 езика, Приложение за образование - 28 езика), освен това с 96% акуратност на превода.
`Имате

Още от отличителните черти на този мобилен преводач са свързани с произношението на устройството. Преведеният текст се произнася с глас, без каквито и да било акценти. Vasco Translator V4 е елементарен и подсъзнателен за потребление, даже и за тези, които не са на ТИ с технологиите. Може да се употребява незабавно след изваждане от кутията. Не е нужно да конфигурирате нищо, да инсталирате приложения, да купувате SIM-карта, да настройвате WiFi или да вършиме каквото и да било, с цел да работи!

Характеристика на
Що се отнася до самият мобилен преводач, като устройство, то разполага с мощна батерия, с 5-инчов сензорен екран и с технология, позволяваща най-високото различаване на диалект, елиминираща фоновия звук до 99%. Специалният корпус защищава преводача от нечистотия, прахуляк, като го прави водо- и удароустойчив. Високоговорителите му са мощни, а бутоните за ръководство са, както физически, по този начин и цифрови. И за похлупак, този неотложен преводач има вградено фенерче, което оказва помощ за " разчитане " на превод в недобре осветени места.

Vasco Translator V4 работи със програмен продукт, който непрекъснато се актуализира, като е значимо да споменем, че актуализациите са безвъзмездни. Освен всичко, което изброихме, можете да изберете да запазите диалозите си, да генерирате преведени транскрипции и ги изпращайте по имейл. Устройството мобилен преводач Vasco Translator V4 е проектирано и създадено в Европейския съюз, а всички данни се съхраняват в Германия и са криптирани със SSL протокол на личен, специфичен сървър и в сходство със стандартите на Европейски Съюз за отбрана на данните.

До края на август с кода за отстъпка FAKTI5 ще получите 5% отстъпка при закупуването на преводача Vasco V4.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР