Независимо дали вярвате в екстрасенси или не, не можете да

...
Независимо дали вярвате в екстрасенси или не, не можете да
Коментари Харесай

Тревожното предсказание на Баба Ванга за 2024 г., което вече се сбъдна

Независимо дали вярвате в екстрасенси или не, не можете да отречете, че е забавно да видите какви са техните предсказания за бъдещето.

Известни екстрасенсът Баба Ванга шокира света със своите смразяващо точни предсказания през годините, а в този момент някои от нейните предсказания за 2024 година към този момент се сбъднаха.

Въпреки че умря преди повече от 25 години, българският мистик направи предсказания, които са към момента се материализира до ден сегашен. Баба Ванга ослепя в детството си, само че ужасно предсказа доста международни събития, в това число слънчева стихия, която сподели, че ще се случи на 1 декември. И познайте какво? Земята беше ударена от слънчева стихия на 1 декември 2023 година

Казват, че Баба Ванга е предсказала 11 септември, както и Брекзит. Сега доста от нейните прогнози за 2024 година към този момент се сбъднаха, една от които е икономическата рецесия в Обединеното кралство.

Тя твърдеше, че светът ще се „ изправи пред икономическа рецесия “ тази година – а в този момент Обединеното кралство и Япония се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР