Независимо дали сутрин ставате с час по-рано, за да си

...
Независимо дали сутрин ставате с час по-рано, за да си
Коментари Харесай

Най-стилните жени в Ню Йорк и техните трикове за коса

Независимо дали заран ставате с час по-рано, с цел да си извършите прическа, или влагате в стайлинга тъкмо 5 минути, не можете да отречете, че добре изглеждащата коса може да промени целия ви ден.

Лина Валгрен, арт шеф в списание W споделя, че нейната най-голяма загадка за реализиране на коса, като че ли излязла отдолу под пръстите на професионален фризьор, е сухият шампоан. „ Той дава на косата ми текстура и размер, като в същото време всмуква омазняването. ” Лина е от динамичните девойки, по тази причина не влага доста време в това да оформя косата си. След като я измие, тя я разресва с необятен гребен, нанася оформящ крем и я оставя да се изсуши сама. „ Ако бързам я суша със сешоар, само че не пресилвам, с цел да не й пакостя. След това напръсквам със спрей, който не й разрешава да се наелектризира и готово – имам закрепена и леко небрежна прическа. ”

Нейната максимален загадка за здрава и ултра блестяща коса е кокосовото масло. „ Използвам го като хидратираща маска, а също така отстранявам грима си с него и хидратирам цялото тяло. Веднъж в седмицата си върша маска с авокадо и мед, която прави косата ми доста мека и лъскава. ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР