Независимо дали стриктно проследявате резултатите от диетата или искате да

...
Независимо дали стриктно проследявате резултатите от диетата или искате да
Коментари Харесай

Кога е най-подходящо да се претеглим?

Независимо дали прецизно проследявате резултатите от диетата или желаете да запазите тежестта си, кантарът е правилен асистент.

Фактори, като времето, какво сме яли и задържането на вода, обаче постоянно могат да повлияят на точността на резултата.

Тогава идва въпросът: по кое време е най-хубавото време да се теглите, с цел да разберете действителното си тегло?
Прочетете още
Общото мнение е, че  най-подходящото време е заран преди закуска или подготовка . Просто тъй като ще тежите повече след хранене и по-малко след подготовка и щедро потене.

Важна обаче е и последователността. Например, в случай че можете да се теглите единствено вечер, се уверете, че го вършиме едновременно, на едно и също място, същите променливи, с цел да получите допустимо най-точните резултати.

Колко варира тежестта дневно?

Колебанията в тежестта са естествен развой, който телата ни отразяват всеки ден след хранене и пиянство. Важно е да осъзнаете, че това е изцяло натурален физически развой и да не се отчайвате от показанията на кантара. Теглото може да варира доста в границите на един ден. Само си помислете какъв брой тежат храната и водата. И 200 или 300 грама от горната страна не са лой, а чашата с вода, да вземем за пример.

Освен това съмненията в тежестта постоянно са резултат от задържането на вода. И това може да бъде повлияно от фактори, като извършения и типа храна, която ядем.

Флуктуациите денем са естествени и при някои хора те могат да бъдат до 5-6 кг разлика, според от метода на живот, който водят.

Ако сте имали доста тежки подготовка, ще загубите повече течност в пот, в сравнение с можете да изпиете, и ще откриете, че отслабвате. От друга страна, солените храни карат тялото ви да задържа вода и по тази причина, в случай че се претеглите, откакто хапнали богати на натрий храни, тежестта може да е малко по-високо.

Ето за какво е значимо кантарът да бъде единствено един индикатор за установяване на формата ви и да не го следвате сляпо.Обърнете внимание и на калории, стъпки, банкет на вода, въодушевление и така нататък

Топ препоръки за тъкмо следене на тежестта
Теглете се едновременно всеки ден. В идеалния случай това би било заран.Изчислете междинното си тегло от показанията, направени през цялата седмица. Това ще бъде по-точно, в сравнение с да се теглите един път седмично.Използвайте единствено един кантар.Поставяйте кантара на твърда настилка и се уверете, че батериите са заредени. Той нормално дава неточни резултати, в случай че батериите се изтощават.Теглете се по долни дрехи или постоянно носете едни и същи облекла, когато се качвате. Носенето на дънки и яке или блуза ще добави няколко кг към тежестта.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР