Независимо дали сте служител на ниско ниво или главен изпълнителен

...
Независимо дали сте служител на ниско ниво или главен изпълнителен
Коментари Харесай

Mилиардерът Марк Кюбан: Първият трилионер в света ще бъде предприемач в сферата на изкуствения интелект

Независимо дали сте чиновник на ниско равнище или основен изпълнителен шеф, евентуално би трябвало да разбирате интернета и мобилните технологии, с цел да успявате.

След това в този лист се подрежда изкуственият разсъдък, съгласно милиардера Марк Кюбан.

В епизод от подкаста на Колин Каухърд милиардерът, чието първо бизнес начинание е консултантска компания в областта на компютрите, декларира, че изкуственият разсъдък към този момент стартира да завладява света на бизнеса. Скоро той ще се трансформира в значително значима част за фирмите - както преносимите компютри и смарт телефоните, споделя той.

“Има два вида компании – тези, които се оправят ужасно с изкуствения разсъдък и всички останали, ” споделя Кюбан.

“Не е належащо безусловно да сте страхотни в региона на изкуствения разсъдък, с цел да основете компания, само че на избран стадий ще ви се наложи да разбирате от това. Точно както в ранните дни на компютрите. Не се постановяваше да сте положителни с компютрите, само че беше от изгода. След това с мрежите, по-късно с интернет, с мобилните технологии. ”

 

Коментарът на Кюбан е в звук с негово изявление от 2017 година, в което споделя, че първият трилионер в света ще бъде бизнесмен в областта на изкуствения разсъдък. Кюбан също по този начин е дарил милиони долари на проведените от неговата фондация стратегии за Въведение в изкуствения разсъдък, които образоват младежите в тази област гратис.

Миналата година Кюбан означи в Twitter, че пет от най-големите компании в света – Alphabet, Apple, Amazon, Фейсбук и Microsoft, са трансформирали изкуствения разсъдък в собствен приоритет.

“Компаниите, които се възползват по най-хубавия метод от изкуствения разсъдък, са тези, които преобладават, ” написа Кюбан. “Това е основата на това по какъв начин се влага в акции в днешно време. ”

Ако желаете да види изкуствен интелект в деяние, не е нужно да търсите по-далече от TikTok, споделя Кюбан по време на подкаста. Вещото потребление на изкуствения разсъдък от страна на платформата е повода, заради която толкоз доста консуматори, включително и Кюбан, и неговите деца, са пристрастени към нея, отбелязва той.

“Блясъкът на TikTok се дължи на изкуствения разсъдък, ” споделя Кюбан. ”Платформата употребява изкуствен интелект, с цел да ви демонстрира нещата, от които се интересувате. ”

Кюбан, който също по този начин е притежател на тима от НБ Далас Маверикс, споделя, че сходни на TikTok платформи даже разполагат с потенциала да избавят промишлености, като приспособяват наличието към ползите и обсега на внимание на потребителите.

“Ако аз и синът ми харесваме забивките на Лука Дончич, баскетбол от НБА, и кучета, ще получаваме стрийм на това, ” споделя Кюбан. “Това е бъдещето на спортните медии, тъй като няма да можем да накараме нашите 16-годишни, или 12-годишни, или 15-годишни да гледат цялостен мач. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР