Независимо дали сте на почивка или просто се разхождате в

...
Независимо дали сте на почивка или просто се разхождате в
Коментари Харесай

Да или не на мъжките сандали

Независимо дали сте на отмора или просто се разхождате в локалния парк, сандалите са едно съвършено решение за топлото време. А дали се отнася и за мъжете, при които намирането на подобаващи градски обувки, които не провокират насмешки е много сложна задача.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ НАЙ-ОТБЛЪСКВАЩИ НЕЩА, КОИТО МЪЖЕТЕ НОСЯТ

И до момента в който е от извънредно значение да осигурявате въздух на краката си през горещините,

сандалите могат да бъдат високо рисков избор при мъжете ,

тъй че е доста значимо те да претеглят доста деликатно всички „ за “ и „ срещу “ преди да се спрат на този вид обувки.

Най-отблъскващите неща, които мъжете носят

Възможно ли е да носите сандали, без да се постанова да жертвате възприятието си за мода, за сметка на комфорта? Да, мъжете към този момент няма да се срамят да носят летни сандали и да имат възприятието, че на тях гледат като на недодялани провинциалисти, написа в. „ Индипендънт “ (Independent).

Този тип обувки триумфално се завърна в сбирките на стилните марки за лятно-есенния сезон на 2018 г .

На класическите кожени сандали заложиха фешън къщи от калибъра на „ Луи Вюитон “, „ Том Форд “, „ Пол Смит “, „ Джузепе Дзаноти “ и марката от междинния сегмент „ Кос “. Черешката върху тортата бяха моделите на италианската компания „ Ботега Венета “, които даже дръзнаха да обуят сандалите с чорапи!

Според английския ежедневник носенето на спортни сандали към този момент няма да бъде мотив за подбив. Напротив, тези продукти ще се смятат за стилни летни обувки. Модните специалисти предлагат мъжете да носят сандалите с къси панталони, фланелка и риза с пай ръкав. Но

не забравяйте, че дълъг панталон и сандали към момента се счита за фешън закононарушение .

Преди време музикалната звезда Риана даде няколко съвета за жанр на мъжете, като особено внимание обърна и на сандалите. Припомнете си ги във видеото горе.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР