Независимо дали сте амбициозен готвач, кулинарен експериментатор или просто обичате

...
Независимо дали сте амбициозен готвач, кулинарен експериментатор или просто обичате
Коментари Харесай

Panasonic представя ръчния блендер с четири ножчета MX-S401 за мощна и ефективна обработка

Независимо дали сте упорит готвач, кулинарен експериментатор или просто обичате да готвите, ръчният блендер непроменяемо ще бъде измежду най-важните ви помощници в кухнята. Проектиран за осъществяване на голям брой задания, сребристият ръчен блендер Panasonic MX-S401 употребява неповторима система с четири ножчета за рязане и разбъркване, мощен електромотор и специфична подложка, с цел да можете да приготвяте предписания бързо, елементарно и когато и да е.

Тъй като актуалните консуматори са все по-внимателни за качеството на храната си, цялостното си физическо и психическо здраве, философията " Опитай свежото " и кухненската гама електроуреди на Panasonic се вместват съвършено в този съвременен метод на мислене, като обезпечават подобаващи принадлежности за усъвършенстване на вашия метод на живот. Като част от това, новият ръчен блендер употребява най-новите технологии, тъй че единствено с едно натискане на бутон да можете да се насладите на пресни храни, които резервират вкусовите си и хранителни качества.

Предназначен за елементарно, комфортно и безвредно подготвяне на храна вкъщи, новият ръчен блендер може да извърши всяка кулинарна задача, от разбиването на яйчен белтък или сметана, безредие на десерти и бебешки храни до подготвяне на впечатляващи ароматни сосове, с които ще спечелите овациите на всяка фамилна вечеря или празненство.

Независимо дали творението ви е домашно приготвена ароматна чорба или енергийно смути, ще имате потребност от мощно задвижване и остри ножчета, с които бързо и елементарно да накълцате продуктите. Новият ръчен блендер употребява четири ножчета, направени по японска технология, които освен режат свръх бързо, само че и с лекост правят най-трудоемката работа по приготвянето на супата. Благодарение на отчасти отворената защитна капачка, продуктите не могат да се разпилян и да основат неразбория на кухненския плот.

Блендерът употребява разнородни плъгини за кълцане и разтрошаване, и има три режима на работа - муден, импулсен и високоскоростен, предопределени за отмерено нарязване и разбъркване на разнообразни типове съставки. Високоскоростният режим обезпечава мощна работа с непрекъсната скорост за безпроблемна обработка даже на мляно месо. За по-меките и воднисти артикули, като лук или морски блага, импулсният режим разрешава отмерено нарязване и разбъркване до съвършен резултат. За постепенно и последователно безредие, бавният режим предлага лек старт, с цел да подсигурява, че разрушената сметана и сосът са напълно смесени - вашите посетители в никакъв случай няма да бъдат разочаровани от приготвената храна.

Ако имате дребни любознателни деца, които тичат в близост, не е нужно да се притеснявате, защото сигурността е обезпечена от функционалността за заключване за деца и ключа с двойно деяние. Достатъчно е да е се задейства функционалността заключване за деца. Поставката, която покрива режещия модул обезпечава безвредно предпазване на блендера. Поставката може също по този начин да послужи и като потребен инструмент за отбягване на ненужната неразбория в кухнята - като се употребява за стойка по време на готвене, тъй че да не изтекат останки от зеленчуков сок върху плота.

И по този начин, каквото и да е вашето ядене, напитка, сос или чорба, новият ръчен блендер на Panasonic е идеалният сътрудник, който разрешава с лекост да създавате и да се наслаждавате на свежи и вкусни предписания.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР