Независимо дали става дума за уютен пеньоар, в който да

...
Независимо дали става дума за уютен пеньоар, в който да
Коментари Харесай

Маслото за дифузьор, което кара дома ви да „ухае божествено“, вече е с 60% отстъпка

Независимо дали става дума за комфортен пеньоар, в който да се сгушите, или първокласни чаршафи, в които да се пъхнете, няма на никое място като The White Company, когато стига до първокласни домашни екстри. Дори звездите не могат да се наситят на тази марка, като една от обичаните свещи на Frankie Bridge е The White Company Winter.

Сега можете да пазарувате тяхното чисто ароматерапевтично масло от органически розмарин на повече от половин цена, защото е част от разпродажбата на свещи и аромати на The White Company. Първоначално £15, ароматизираното масло е понижено на £6 - идеално е за това време на годината, в случай че се чувствате малко изгорени, защото се споделя, че ароматът на розмарин концентрира мозъка и усъвършенства концентрацията.

Това масло от розмарин има толкоз доста приложения - можете да капнете няколко капки в топла вана, с цел да се поглезите вечер или да го употребявате в електронен дифузер, с цел да освежите стаята и да пречистите въздуха. White Company Diffuser е £70, само че за по-е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР