Независимо дали става дума за мобилен телефон, персонален компютър или

...
Независимо дали става дума за мобилен телефон, персонален компютър или
Коментари Харесай

Евтин и оригинален софтуер на Microsoft: Godeal24 предлага до 62% отстъпка за тези програмни продукти

Независимо дали става дума за мобилен телефон, личен компютър или друго интелигентно устройство, главната причина потребителите да харесват оптимизациите и надграждането на техните операционни системи е, че по този метод се прибавят нови функционалности, като в същото време употребяваната Оценка за съвместимост стартира да работи по-бързо и по-плавно. Сега се появи информация, че Microsoft има намерение да актуализира функционалността Sun Valley 2 и ще вкара нова функционалност в диспечера на дилемите. Тя ще даде опция за понижаване интензивността и даже прекъсване на приложенията, които употребяват прекалено много систематични запаси. Тази нова функционалност носи името Efficiency Mode, а на някои места се среща и като Eco Mode, а нейното активиране се чака да докара до изцяло решение на казуса с продуктивността и самостоятелната работа посредством понижаване на употребяваните систематични запаси на приложенията, които ръчно са определени от потребителя. Новият Режим на успеваемост (Efficiency Mode) понижава целта на посочените процеси до невисок (low). Разбира се, по този метод осезателно се покачва времето на самостоятелна работа на преносимите компютри. Новият режим на успеваемост е тестван от Microsoft в продължение на една година и крайните резултати са много изненадващи. До четири пъти усъвършенстване на продуктивността посредством до 76% понижаване на потреблението на ресурсите от другите приложения. Интерфейсът стартира да реагира по-бързо, ускорена е работата и на другите приложения.

Днес интернет магазинът предлага продуктовия ключ за Microsoft Windows 11 при напълно ниска цена – единствено $15,52. Колкото повече продуктови ключове купите, толкоз повече ще спестите – при пазаруване на няколко, цената пада до $8,38 за един личен компютър! Магазинът предлага продуктови ключове с лицензи през цялата година. Но в този момент, по-долу можете да намерите оферти за някои от най употребяваните артикули на Microsoft., по време на която можете да вземете Microsoft Office 2021 единствено за $30,98 вместо при формалната цена от $539,99. Цената на операционната система Windows стартира от $7,42. Предлагат се и продуктови ключове с отстъпки до 62%.

Специални цени за избран интервал от време! Не ги изпускайте!
– $15.52 – $7.42 – $11.42 – $12.44 – $30.98 – $74.03 – $18.68 – $25.85
До 62% отстъпка! Комплекти с Оценка за съвместимост Windows и Microsoft Office. За да ползвате отстъпката въведете кода SGO62
– $37.65 – $45.65 – $40.11– $31.74– $32.52 – $34.39 – $24.74 – $25.90
Още софтуерни комплекти можете да намерите

До 50% отстъпка за другите версии на Оценка за съвместимост Windows при потребление на кода SGO50
– $8.16 – $41.91 – $26.13 – $30.75
Още версии на Оценка за съвместимост Windows можете да намерите

Софтуер за отдалечена работа и отдалечено образование. Кодът за отстъпка е SGO62
– $68.66 – $22.15 – $19.37 – $25.70 – $22.97 – $31.15 – $47.76
Софтуерни принадлежности за вашата компютърна система
Можете да употребявате тези, с цел да повишите вашата работливост и успеваемост
за $20.49 за $10.24 за $15.36 за $14.24
Как се реализира закупуването на евтините и истински продуктови ключове за софтуера на Microsoft?

Изтеглянето на безвъзмездни пиратски версии на операционната система и другите софтуерни артикули на Microsoft в действителност икономисва пари, само че на процедура във всичкия програмен продукт от сходен жанр има интегриран злотворен код, който може да открадне вашата персонална информация и даже паролите за онлайн банкиране. С Godeal24 такива проблеми няма. е онлайн магазин, който продава операционни системи за лични компютри, офис програмен продукт и продуктови ключове за най-различни програмни артикули. Godeal24 продава продуктови ключове с използвани лицензи, които ги купува от огромните компании, които към този момент не ги употребяват, а по-късно ги продава на физическите лица. Godeal24 познава и пази историята на всеки един сходен лиценз, и крайните консуматори могат да ги употребяват без терзания. Според решението на Съда на Европейския съюз покупко-продажбата на използвани продуктови ключове е позволена и законна на територията на Европа. Използването на сходен продуктов ключ е безвредно и напълно друго от потреблението на пиратски програмен продукт. Нещо повече, тяхното деяние е доживотно, няма потребност от заплащането на месечен абонамент, а операционната система ще бъде обновена и поддържана през целия ѝ софтуерен живот.  Ако имате каквито и да било въпроси изпратете имейл на и нашият екип за обслужване на клиенти, който работи в режим 24/7 ще побърза да ви отговори.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР