Независимо дали сме между чаршафите или на романтична среща, жените

...
Независимо дали сме между чаршафите или на романтична среща, жените
Коментари Харесай

Вижте кои са най-любимите думи в различните етапи на секса

Независимо дали сме сред чаршафите или на сантиментална среща, дамите обичаме да приказваме на мъжете си.
Последните нерядко се напрягат от тая ни логорея, само че извънредно време е да прозрат, че за дамата вербалната връзка е ключът към прочувствената фамилиарност.
Може господата да си набират прочувствената връзка чрез секса, само че ние първо се нуждаем от прочувствена връзка отвън леглото, с цел да желаеме да разменяме милувки с колегата си.
Думите са голямо оръжие и това, което споделяме на обичания, може да отприщи неговата убеденост, да го подари с невиждана възбуденост и да направи секса шеметно прекарване и за двама ви. Кои думи са другари на секса?

Преди секса
“Обичам пристрастеността, с която ме целуваш ”
Важно е и за двата пола да знаят, че другият обича да ги целува. Когато комплиментирате неговите умения с устата, не казвайте обаче, че той е най-хубавият целувач измежду всичките ви мъже до момента. Това няма да помогне на интимността ви.

“Чувствам се щастлива с теб ”
Ако покажете на мъжа до вас какъв брой е значим и какво прави за вашето доволство и наслада, то сигурно с това ще постелете една добра основа за интимните ви скотски прекарвания.

По време на секса
“Обичам твоя… ”
Изберете си най-любимата част от тялото му и я обсипете със суперлативи. Това най-малкото ще даде на колегата ви самочувствието, че не си мислите за инструктора по йога, до момента в който се търкаляте сред чаршафите.

“Обичам миризмата ти ”
Няма значение какъв брой сме интимни с един човек, от време на време имаме своите терзания, свързани с усета и аромата ни. Разнесете опасенията му със размах, споделяйки какъв брой се наслаждавате на мъжкото му благоухание.

“Толкова си секси в тази поза ”
И мъжете, и дамите имат навика да се любуват в елементи на тялото на колегата си по време на секс. Дори и да намирате коремчето му за малко по-отпуснато, в никакъв случай не е ненужно да изразите задоволството си от това, което виждат очите ви.

След секса
“Много ми хареса, когато… ”
Тези думи не са просто някакъв комплимент, с който да цялостните пространството, а информация, която ще послужи за повторното ви наслаждение идващия път. Ако сътрудникът ви знае какво харесвате и какво ви е предиздвикало да се гърчите от кеф, то напълно скоро още веднъж ще си получите заслуженото.

“Благодаря ”
Не знам за вас, само че аз постоянно благодаря, когато стигна до оргазъм. Това е изпитание и на двете тела и прави чудеса за повторната успеваемост на кулминационната точка, която ще се случи по-късно. Оргазмът е един от най-ценните блага, които дамата може да получи от един мъж, по тази причина не се свенете, а благодарете без задръжки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР