Независимо дали работите за себе си или управлявате компания с

...
Независимо дали работите за себе си или управлявате компания с
Коментари Харесай

Пет съвета за да сте ефективен предприемач

Независимо дали работите за себе си или управлявате компания с огромен екип, тайната на триумфа като бизнесмен е да увеличите оптимално успеваемостта и продуктивността си. Да управляваш личен бизнес значи да приемеш обстоятелството, че всеки ден ще носи както благоприятни условия, по този начин и трудности. Това написа за Entrepreneur Джеймс Блейк . Роденият в Белфаст бизнесмен има зад тила си голям брой онлайн бизнеси, в това число водещата световна компания за цифров маркетинг Vindicta® Digital Marketing Agency, която е генерирала над $100 милиона доходи за клиенти.

Ако желаете да сте най -добри реализатори и да се концентрирайте върху това, което е най-важно за вашия бизнес, ще би трябвало да развиете постоянни привички и да употребявате ресурсите, с които разполагате. За да хвърля спомагателна светлина върху това, обобщих няколко съвета, които ще ви оказват помощ да се визиите по най-хубавия метод като бизнесмен.

1. Появете са допустимо най-рано

Единственият метод да си осигурите неуспех е да не се появявате. Колкото и да се подготвяте, обмисляте и организирате, рано или късно ще би трябвало да се появите. Можете да се научите да плувате единствено като влезете във водата.

Вие към този момент вършиме стъпки в вярната посока, единствено като се появите - за какво не извършите това още повече, като се появите рано? Ако желаете да съумеете, би трябвало да предприемете дейности, като се появите в живота си.

Всичко останало е без значение, в случай че не се появиш. Няма значение какъв брой сте умни, какъв брой сте въодушевени или какъв брой сте надарени - нищо друго няма значение, в случай че в началото не се появите преди всичко. Не можете да очаквате сполучлив бизнес да се задвижи самичък или пари да паднат от небето.

2. Накарайте парите да работят за вас

Защо някои от най-интелигентните, надарени хора не получат финансова независимост? Всичко се дължи на ниското равнище на „ парична суматоха “, която непрестанно бръмчи в тяхното подсъзнание. Ако желаете да измененията финансовите си резултати, направете го първо в мозъка си, като идентифицирате и замените вярванията, които ви спъват, с мислене за обилие.

Никога не е било по-лесно, тъй че не го правете по-трудно. Сега в света има толкоз доста пари и съществуват доста способи, с цел да разгласите името си. Правенето на вложения е превъзходен метод да накарате парите си да работят за вас, само че не можете да го извършите, в случай че заплатата ви не ви разрешава да заделяте пари за вложение. Единствената причина да вършиме и спестявате пари е, с цел да можете да ги инвестирате и да ги накарате да работят за вас.

3. Откажете се от „ златната ” среда

Нашето общество се състои най-вече от хора, които подхващат естествен метод на деяние. Те прекарват живота си, правейки задоволително, с цел да бъдат междинни и да имат комфортен живот и работа, само че в никакъв случай задоволително, с цел да реализиран огромен триумф.

По формулировка междинното значи „ по-малко от извънредно “.

Въпреки това, в никакъв случай няма да постигнете оптималното си показване като бизнесмен, в случай че сте нещо по-малко от извънреден. Излагайте огромните си хрумвания и се стремете да ги превърнете в действителност, даже и да са рискови.

Например правилото 10X, което ползвам към всичките си бизнеси, е обвързвано с умножаване на вашите старания и основаване на цели, които да ви стимулират. Искате ли да станете милионер? Умножете го по 10. Искате ли да извършите разлика във вашата общественост? Вие сте способни на 10 пъти повече.

4. Никога не се примирявайте

Повечето бизнесмени се свиват по време на рецесии и спадове. Това демонстрира, че те се опасяват и желаят да бъдат деликатни, да пестят пари и да лимитират разноските.

Успешните бизнесмени гледат на компликациите като на късмет за напредък.

Когато всички ваши съперници се отдръпват, имате явен път към идващото равнище на триумф. Например, доста бизнесмени изгубиха пари по време на финансовата рецесия от 2008/2009 година и бяха уплашени. Други обаче трансфораха това приключение в успех и излязоха от другата страна по-успешни от преди.

5. Поставете часовете

Нищо, което си коства да имаш, не се реализира елементарно. Създайте си табиет да работите интензивно и да надскачате опциите си, в случай че желаете да съумеете.

Ако би трябвало да рекламирате вашия артикул или идея на някой изтъкнат човек, не пестете време или пари. Не забравяйте, че междинното е по-малко от невероятно; затова, стремете се към повече от това просто да се справяте. Светът е цялостен с естествени хора, които не се стремят към освен това от елементарното. Трябва да сте по-добри от междинното в днешния свят. Средната стойност към този момент не е допустима.

Ако желаете да постигнете същински триумф, би трябвало да разберете по какъв начин да употребявате манията си, с цел да се издигнете до върха.

Стремежът напред може да усили оптимално успеваемостта, само че може също по този начин да усили страха. Вместо да бягате от него, прегърнете го - страхът и триумфът вървят ръка за ръка. Използвайте страха си, с цел да ви тласне по-високо и оттатък.

Продължавайте да се издигате и постигате. Ваша отговорност е да съумеете. Това включва огромни старания, дисциплинираност и отдаденост.

Готови ли сте да приложите тези препоръки и да увеличите оптимално успеваемостта си като бизнесмен?
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР