Независимо дали искате да съблазните мъж, когото познавате отскоро или

...
Независимо дали искате да съблазните мъж, когото познавате отскоро или
Коментари Харесай

Вижте какво кара мъжа да ви желае сексуално

Независимо дали желаете да съблазните мъж, който познавате неотдавна или пък желаете да възродите половото предпочитание на брачна половинка ви, евентуално се питате по какъв начин да извършите това.
Въпреки че за доста от нас мъжката душeвност и логичност си остават мистерия, в идващите редове ще се опитаме да повдигнем завесата над тази тайнственост. Ето и няколко трика, които ще го накарат да ви желае:

Накарайте го да се усеща добре
Ние, дамите неведнъж разясняваме какъв брой значима е компанията и хората, с които сме обградени. Ако общуването не ни носи положително въодушевление, бихме споделили, че то е еднакво на загуба на време. Защо обаче не мислим по този начин и когато сме с нашия фаворит? За да го накарате да ви желае, постарайте се да бъдете най-хубавата компания за него. Нека до момента в който е с вас той да се усеща добре и да усеща, че е мечтан. Създайте към себе си положителна атмосфера, която основава на другите положително въодушевление.

Поддържайте зрителен контакт
Може би погледът е едно от най-мощните оръжия за съблазняване. Ако желаете определеният от вас мъж да ви желае безусловно, не се колебайте и извадете „ тежката артилерия “. Нанесете подобаващ грим, подчертайте очите и му покажете, че имате интерес към него. Така ще повишите самочувствието му и ще му вдъхнете убеденост. Това ще му подейства като същински афродизиак. Докато го гледате, можете да си мислите за нещо съблазнително, като да вземем за пример какво бихте му сторили, в случай че останете уединено.

Бъдете спонтанни
Когато приказваме за полов вкус, мъжете и дамите имат радикално разнообразни визии. При мъжете доминира желанието и те желаят просто да получат секс. Докато дамите се възбуждат от визията за това, което може да следва. Ето за какво, в случай че в действителност желаете да го възбудите до небесата, изненадайте го – бъдете спонтанни и го пожелайте, без значение къде се намирате – в колата, на празненство или пред тв приемника.

Променете външния си тип
Ако желаете да впечатлите един мъж, няма по какъв начин да не обърнете внимание на външния си тип. Вероятно преди среща ще изпипате до съвършенство и най-малкия подробност. Ако пък се чувствате неуверена, може би ще се опитате да прикриете минусите, които смятате, че притежавате. Промяната на стила и прическата ви може да ви донесе нужната доза убеденост. Но преди да извършите каквото и да е, уверете се, че го вършиме поради самата себе си. Ако желаете да привлечете в живота си човек, който ви обича и желае, започнете с любовта към себе си.

Спрете да се интересувате какво мислят хората
Ако желаете да се превърнете в уверена жена и да повишите самочувствието си, забравете какво мислят останалите. Фокусирайте се върху най-важното – единственият човек, на който би трябвало да угодите сте самите вие. Ето за какво, в случай че желаете да го накарате да ви желае, фокусирайте се единствено върху личното си благополучие. Не робувайте на последните фешън трендове в облеклото и грима. Опознайте се, определете вашите мощни страни и ги подчертайте. Когато излъчвате убеденост, вие показвате на индивида насреща, че заслужавате най-хубавото. А самочувствието на една жена е един от най-големите афродизиаци за мъжа.

Интелигентността може да бъде секси!
Когато приказваме за изкуството на съблазняването, фокусът ни може да бъде най-много върху външния тип. Това обаче не е напълно вярно. За никого не е загадка, че мъжете си падат по интелигентни дами, които могат да ги накарат да се смеят или пък да се замислят над даден въпрос. Ето за какво не се колебайте да покажете своя разсъдък – това може да го накара да ви желае не по-малко от безупречния външен тип.

Бъдете подготвена за изненади
Ако по време на среща, мъжът, който харесвате ви насочи ненадейно предложение – като да вземем за пример да посетите близкия бар или пък да се разноските под дъжда… не бързайте да казвате „ Не “. Бъдете малко по-авантюристично настроени и не се тормозете да извършите нещо бясно! Това може да подейства на вашия фаворит много възбуждащо и да го накара да ви пожелае на мига!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР