Независимо дали е времето от месеца, причиняващо хаос на кожата

...
Независимо дали е времето от месеца, причиняващо хаос на кожата
Коментари Харесай

Лепенките за пъпки от акне, които „се отърват от петна за една нощ“, се продават за £9

Независимо дали е времето от месеца, причиняващо безпорядък на кожата ви, или странното място в средата на челото ви, което просто няма да помръдне, това лекуване за акне, което „ работи за една нощ “ съгласно стотици купувачи, може да е отговорът на вашите молебствия за изчистване на петна.

Освен че наподобяват ужасно, тези бюджетни £9 Restored Pimple Лепенките са клинично потвърдено, че извеждат бактериите от пъпката на повърхността, свиват петната за една нощ и понижават зачервяването и възпалението.

Една опаковка съдържа 20 живи пластира в пет разнообразни цвята и всеки съдържа висока доза хидроколоид и салицилова киселина за поощряване на по-бързото укрепване на пъпки и бели точки.

Кръпките имат впечатляваща оценка от пет звезди и доста мнения от възхитени клиенти, харесващи резултатите. Един покупател сподели: „ Сладко и дейно! Свих нова пъпка за една нощ и останах на мястото си. Освен това ще ми попречи да човъркам кожата си. “ Друг удовлетворен клиент разкри: „ Изглежда страхот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР