Независимо дали дизайнът на вашата всекидневна е класически или съвременен,

...
Независимо дали дизайнът на вашата всекидневна е класически или съвременен,
Коментари Харесай

Как да оформите дневната си със стилна маса за модерна визия

Независимо дали дизайнът на вашата всекидневна е типичен или актуален, има един детайл, който е от значително значение: стилна. С толкоз доста стилове и тематики, от които можете да избирате, можете елементарно да създадете пресен нов образ единствено с една фокусна точка.

Оползотворете оптимално пространството си

Ако работите с по-малка всекидневна, можете да помислите и за по-интимен жанр като Рустик или Съвременник. За да постигнете най-хубави резултати, помислете и за разположението на масата. Най-доброто място за маса е място, което е покрай дивана, само че не е непосредствено зад него. Важно е също по този начин да вземете поради функционалността на масата. Масата за кафе може да се употребява за питиета и закуски, само че масата за хранене нормално не е подобаваща за това.

Изберете цветова скица

Цветовете на масата за всекидневна би трябвало да подхождат на останалата част от помещението. Можете обаче да изберете и цветова скица, която да се откроява. Например, в случай че имате бели стени и дървена маса, можете да изберете самоуверен цвят като розово или оранжево, с цел да създадете контрастност. Това елементарно ще притегли погледа и ще насочи вниманието към масата. Ако имате неутрални стени и дървена маса, можете да изберете цветова скица, която добавя помещението.

Заложете на текстура и модел

Ако дневната ви е по-голяма, можете да помислите за маса с текстура и шарка. Например, в случай че останалата част от дневната ви е в неутрална цветова гама, можете да изберете маса със самоуверен десен, като да вземем за пример метал, дърво или стъкло. По същия метод, в случай че имате черна или сива всекидневна, можете да изберете масичка с цветна шарка. Масата с шарка може елементарно да сътвори поразителна образна прелест на другояче неутрално пространство. Ако дневната ви е в по-светъл цвят или има контрастни текстури или шарки, можете да добавите текстура към стила си.

Създайте фокусна точка благодарение на осветяване, изкуство и акценти

Един от методите за елементарно оформяне на масата във всекидневната е да добавите фокусна точка. Това може да стане посредством прибавяне на лампа, бюфет или украса върху масата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР