Независимо дали данните ви са повредени, изтрити по невнимание или

...
Независимо дали данните ви са повредени, изтрити по невнимание или
Коментари Харесай

EaseUS Data Recovery Wizard Free – възстановява данни лесно и бързо

Независимо дали данните ви са развалени, изтрити по нехайство или изгубени, можете елементарно и бързо да ги възстановите с този програмен продукт

Колкото и деликатни да сме с данните си, съхранявани на голям брой устройства към нас, никой не е застрахован от инцидентна или случая загуба на скъпа информация. Но това не е краят на света, защото на пазара се оферират софтуерни принадлежности, включително безвъзмездни, които сполучливо възвръщат изгубените или развалени файлове.

Лесен за потребление, бърз и ефикасен е софтуерът EaseUS Data Recovery Wizard Free – един от най-популярните артикули за възобновяване на данни, наличен и като безвъзмездна версия, и като платена – с разширени благоприятни условия и поддръжка. Тази стратегия възвръща сполучливо изтрити, форматирани или изгубени данни от всички видове – документи, видео, аудио, имейли, графика и така нататък – от всевъзможни устройства и носители, включително компютри, плейъри, камери, USB флашки, външни дискове или карти памет.

Безплатно евакуиране и инсталиране

Можете да се убедите във опциите на програмата, като си я изтеглите гратис от уеб страницата на разработчика. Безплатната версия е изцяло функционална, само че с ограничаване до 2GB в размера на възобновените данни. Ако потребностите ви са по-големи, тогава имате избор сред Pro версия – без ограничаване за размера и с доживотни обновявания и поддръжка – или версия Pro + WinPЕ, при положение, че желаете да правите професионални услуги по възобновяване на данни на клиенти.

След като изтеглите  EaseUS Data Recovery Wizard Free гратис , следва да инсталирате програмата на компютъра си, като процедурата е извънредно лесна. Просто стартирате изпълнимия exe.файл, избирате език за интерфейса на програмата и по-късно избирате директорията на диска, на който ще я инсталирате (не е желателно това да бъде дискът, от който ще възстановявате данни). Останалото програмата ще направи сама. Процесът на инсталиране лишава по-малко от минута.

Максимално банален интерфейс

Началният екран демонстрира наличните сторидж устройства и свободното пространство за предпазване

Интерфейсът на програмата е оптимално банален. Когато я стартирате, ще видите на основния екран всички сторидж устройства в компютъра – местни дискове, както и свързани външни носители, например USB флашки, дружно с информация за свободното пространство в тях. От същия екран можете да зададете съответна директория, в която да търсите файлове за възобновяване, вместо в целия диск. И несъмнено, ще откриете в долния десен ъгъл огромен бутон Scan, при натискане на който стартира сканирането на диска или съответната директория.

Сканиране за файлове, с потребни варианти

След сканиране на определения диск, ще видите всички файлове с опция за възобновяване

Като резултат на сканирането, EaseUS Data Recovery Wizard Free ще покаже на основния екран всички файлове, които подлежат на възобновяване от определения диск или директория. Две забавни варианти, видни в горния завършек на екрана, опростяват процеса на търсене и възобновяване: Guess You Recover предлага лист от файлове за елементарно възобновяване, до момента в който менюто Filter дава опция за пречистване на листата съгласно вида на файловете – документи, видео, аудио, имейли и други

Опцията Guess Your Recover предлага лист от лесни за възобновяване файлове

Нещо повече, можете да търсите файловете за възобновяване и по техните имена, стига да ги знаете, като за задачата е очакван на видно място в горния десен ъгъл прозорец за търсене. Но още по-полезна е функционалността за прелиминарен обзор на файловете, включително видео и аудио, преди да пристъпите към възобновяване им – опция, която рядко се среща при други сходни стратегии.

Опцията Filter разрешава селектиране на файловете за възобновяване съгласно вида им

Възстановяване на файловете

И по този начин, към този момент сте намерили изгубените файлове, избрали сте кои от тях желаете да възстановите и сте ги прегледали. Сега остава последната стъпка – да възстановите израните файлове. А това е също толкоз елементарно, както всичко дотук – просто натискате бутона Recover в долния десен завършек на екрана. Програмата ще попита къде да запише възобновения файл и откакто укажете мястото, ще извърши финалната интервенция.

Изключително потребната е функционалността за обзор на файла преди възобновяване

Програмата ще ви помогне да възстановите данните си, изгубени вследствие на разнообразни произшествия, включително несъзнателно заличаване на файлове, щета на твърдия диск, форматиране на диска, вирусна офанзива, изгубени дискови дялове и други

Възстановяването на файла е осъществено сполучливо!

Три лесни стъпки за възобновяване на данните

Да обобщим – EaseUS Data Recovery Wizard Free възвръща елементарно и бързо изгубени данни в три лесни стъпки, безусловно с няколко клика на мишката:
Избор на локация за търсене на файлове за възобновяване. Сканиране на диска за добиване на изтритите или изгубени файлове. Предварително разглеждане и възобновяване на файловете.
Имайте поради, че можете да прекъснете процеса на сканиране когато и да е – да го поставите на пауза или да го отмените. Програмата дава опция за предпазване на настоящата сесия и повторното й зареждане за осъществяване на по-късен стадий. В горния десен завършек на екрана ще намерите потребно меню с няколко варианти – смяна на езика на интерфейса, достъп до помощна информация, инспекция за актуализации на програмата и други

Можете да изберете език на интерфейса от менюто в горния десен ъгъл

Съвместимост

EaseUS Data Recovery Wizard Free е съвместима с всички употребявани версии на Windows – от XP до Windows 10 и от Windows Server 2003 до 2016, както и с всички известни файлови системи, включително FAT, NTFS, exFAT и други Програмата има скромни условия към хардуерната настройка – най-малко 128MB RAM и 32MB свободно дисково пространство – и работи бързо, без да натоварва изключително системата.

С помощта на този програмен продукт можете да възстановявате файлове от всевъзможни сторидж устройства, включително твърди дискове (HDD) и SSD в компютри и преносими компютри, от карти памет, USB устройства, камери, плейъри, RAID масиви и други Програмата е способна да възвърне над 100 вида файлови формати, включително документи, графични файлове, видео, имейли, аудио и други – от рода на архиви, изпълними файлове, HTML и така нататък

Безплатна и платени версии 

Можете да изтеглите и ползвате EaseUS Data Recovery Wizard Free изцяло гратис. Но свободно наличната версия на програмата има ограничаване от 2GB за размера на възобновените данни. Освен това тя не включва безвъзмездна техническа поддръжка и безвъзмездни актуализации. Тези благоприятни условия са налични за потребителите на платените версии – Pro ($69,95 за един лиценз) и Pro + WinPE ($99,90 за един лиценз), при които също така няма ограничавания за размера на възстановяваните данни. В случая с Pro + WinPE, можете да употребявате програмата за осъществяване на услуги за клиенти, както и да създавате зареждаща (bootable) медия, в случай че операционната система е развалена и не може да се зареди.

Даунлоуд: EaseUS Data Recovery Wizard Free 12.6
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР