Независимо че треньорът Нико Ковач твърди, че сам взима решенията

...
Независимо че треньорът Нико Ковач твърди, че сам взима решенията
Коментари Харесай

Ули Хьонес се изказа като треньор на Байерн

Независимо че треньорът Нико Ковач твърди, че самичък взима решенията за това кой да играе в Байерн (Мюнхен), изявление на президент Ули Хьонес сложи това под подозрение. Тази заран босът изясни, че отсега нататък Хавиер Мартинес щял да играе по-често, с цел да се компенсира отсъствието на контузения Никлас Зюле. Испанецът беше един от недоволните, че досега не получаваше съвсем никакви шансове.

“Проблемът със Зюле е краткотраен. Новата четворка в защита последователно ще свикне да играе в този тип. Скоро слабостите ни в защита ще бъдат позволени, когато Мартинес стартира да играе на позицията на №6. Тогава към този момент ще позволяваме по-малко голове”, убеден е Хьонес.

Хави Мартинес изкара цялостни 90 минути против Аугсбург през миналия уикенд, като това беше първият случай през акцията, в която стартира като титуляр.

Президентът добави, че през януари клубът няма да притегля заместител на Зюле. Днес баварците отлетяха за Гърция за мач против Олимпиакос от Шампионската лига, който е на следващия ден от 22:00 часа.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР